25 / 04 / 2024

beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmaları

beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmaları

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, Seyr-i Sabah programında Beyoğlu’nun bugün geldiği durumu ve seçildiğinde yapacaklarını açıkladı. Alper Taş, Beyoğlu kentsel dönüşümünün bir soylulaştırma operasyonuna dönüşmemesi için çalışacaklarını ifade etti.

Beyoğlu'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin 13 sorun mecliste!

İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, İstanbul'da bazı ilçelerde uygulanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yedekçi sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Belediye başkanları, Beyoğlu'ndaki dönüşümü inceledi!

MARMARA Bölgesi'ndeki bazı ilçelerin belediye başkanları, kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını yerinde incelemek için, Beyoğlu'nu ziyaret etti.

Beyoğlu esnafı kentsel dönüşüme tepkili mi?

Beyoğlu’nda “dönüşüm” kararlarından bir tanesi Zambak Sokak’taki Çinçin Restoran’da yaşandı. Beyoğlu'ndaki yapılar tek tek, "Depreme dayanıksız" raporlarıyla sessiz bir dönüşüme sokulduğu ortaya çıktı.

İdris Güllüce Beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Artık yeni bir Türkiye oluşturduklarını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ı ziyaret ederek ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi kadınları nasıl etkiledi?

Belediyeleri kadınlara emanet edin. Gülseren Onanç'ı Kagider / K adın Girişimciler Derneği Başkanlığını yürüttüğü dönemde tanıdım. Önceliği kadınların iş yaşamına katılmasına, toplumda varlık göstermesine destek olmaktı.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu'nun her semtinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Kentsel dönüşümün somut etkilerini göz ardı etmek mümkün değil. Bu anlamda en çarpıcı örneklerden biri Tarlabaşı. Tarlabaşı’nda beş yıldır süren projelendirme çalışmalarının ardından inşaat aşamasına gelindi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan dönüşüm açıklaması: Kamu kurumları birlikte çalışmalı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm ve depreme dikkat çekerek kamu kurumlarının birlikte çalışması gerektiğini dile getirdi. İşte İmamoğlu'nun o açıklamaları...

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!

Beyoğlu Belediyesinin rant odaklı kentsel dönüşüm hazırlıkları, vatandaşları tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, afet yasasının geri çekilmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar...

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na tepki: Vatandaşlar tapusunun elinden alınacağını düşünüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi. İmamoğlu, vatandaşların yerinden yurdundan olacağını, tapusunun elinden alınacağını düşündüğünü belirtti.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

beyoğlu kentsel dönüşüm çalışmaları

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) genel başkanlığını bırakarak CHP'den Beyoğlu belediye başkan adayı olan Alper Taş, Seyr-i Sabah programında Beyoğlu'nun bugün geldiği durumu ve seçilmeleri halinde yapacaklarını açıkladı. 

Sputniknews'te yer alan habere göre İstanbul'un vitrin semtlerinden olan Beyoğlu'nun polisle çevrili olduğunu ifade eden Taş, kentsel dönüşüm sırasında oradaki yerel ahalinin bölgeden uzaklaştırıldığını, başkanlığa gelmesi durumunda bunu tersine çevirmek için çalışacağını dile getirdi:

"Ben siyasi partiler yasası gereği CHP adayıyım. Resmi sıfatım bu. Aday olduktan sonra ÖDP genel başkan sıfatım düştü. CHP'ye resmi zorunluluktan dolayı üye oldum. Ben bir sosyalistim. Sosyalist olarak bugünün Türkiye'sinde AKP'nin yarattığı rejime karşı sosyal demokratlarla ittifak yaparak partiye üye oldum. Bu konuda yoğun bir basınç oluştu. Bu çalışma başarılı olabilirse bugünün Türkiye'sinde solun yeniden harmanlanması ve inşası aşamasında...