27 / 04 / 2024

beyoğlu kiralık dükkan

beyoğlu kiralık dükkan

Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Eczanesi’nin açılışına katıldı. Açılışta konuşan Demircan, bölgede hayata geçirilen yatırımlardan bahsetti.

İstiklal Caddesi'nde dükkanlar kepenk kapatıyor!

İstanbul denilince belki de ilk akla gelen yerler arasında olan tarihi İstiklal Caddesi son dönemlerde kalabalığı veya güzellikleriyle değil, kapanan mağazaları ile gündemde.

İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Lisanslı Değerleme Uzmanı ve Ortağı Özdil Şahin Beyoğlu'nu değerlendirdi.İstiklal Caddesi'ndeki dükkan kiraları metrekaresi 335 dolara kadar çıkıyor.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Beyoğlu'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 9. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada 4 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık şaşırtmıyor!

İpsos’un araştırmasına göre vatandaş yorgun ve bıkkın. Perakendenin duayenlerinden Abdullah Kiğılı, “İkinci dalga geldi. Endişeliyiz” diyor. BMD Başkanı Sinan Öncel de “Hafta sonu kapanma halinde sıkıntı artacak” dedi. Adım başı kiralık mağaza ilanları artık şaşırtmıyor.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan!

Yeni Nesil Eyüp projesindeki dükkanlar yüzde 10 KDV indirimi ile satışa çıktı. Yeni Nesil Eyüp satılık dükkan fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor.

Ücretsiz kiralık dükkan! Bir şartla!

Müteahhit Ali Alkan Eğilmez Karaman'da 7 katlı site ve önüne bir dükkan inşa etti. Dükkanı fırıncıya kiralamak isteyen müteahhit site sakinleri ile karşı karşıya kaldı. 

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Nazenin Konakları satılık dükkan!

Toplam 15 adet ticari alanın satışa çıktığı Nazenin Konakları satılık dükkan fiyatları 2 milyon 700 bin TL'den başlıyor. Projede şimdiden 6 adet dükkan satıldı.

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu’nda son dönem yaşanan değişim yüzünden pek çok mekan kapılarını kapatırken Galatasaray’daki Yapı Kredi Kültür Sanat, yaklaşık iki yıllık tadilatın ardından, daha verimli bir mekan ve yeni sergileriyle kapılarını açıyor.

Tempo City satılık dükkan!

Konut teslimlerinin 2019 Temmuz ayında gerçekleşeceği Tempo City projesi 217 daire ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Tempo City satılık dükkan fiyatları 2 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi!

22 Ağustos'ta yapılacak TİGEM Ankara Yenimahalle kiralık dükkan ihalesi iptal edildi. İptal duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

beyoğlu kiralık dükkan Haberi

beyoğlu kiralık dükkan

Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda faaliyete başlayan İstiklal Eczanesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Demircan, “Beyoğlu, 50 bin yatağı, 19 bin esnafı ve İstiklal Caddesi’nin liderliği ile İstanbul’un ve Türkiye’nin vizyonu olmaya devam ediyor” diye konuştu. 

Türkiye’nin kalbi olarak görülen Beyoğlu, yatırımlarla birlikte cazibesini hızla arttırıyor. İlçedeki en büyük gelişme ise, geçtiğimiz yıl “dükkanlar kapanıyor” diye oluşturulmaya çalışılan algı  İstiklal Caddesi'nde yaşanıyor. Altyapı, Üstyapı çalışmaları ve Çevre Düzenlemesinin yanı sıra Nostaljik Tramvay Raylarının yenilendiği caddede her geçen gün yeni bir işletme faaliyete başlıyor. 

İstiklal Eczanesi’nin açılışını yapan Demircan, Beyoğlu’nun turizm ekonomisiyle Türkiye’nin vizyonu olmayı sürdürdüğünü söyledi. Başkan Demircan konuşmasında, “Beyoğlu, 50 bin yatağı, 19 bin esnafı ve İstiklal Caddesi’nin liderliği ile İstanbul’un ve Türkiye’nin vizyonu olmaya devam ediyor. Ekonomimiz turizm üzerinden...