26 / 04 / 2024

beyoğlu şişli havaray

beyoğlu şişli havaray

Ümraniye Ataşehir havaray hattının 11,1 kilometrelik hat uzunluğu ile yapılması planlanıyor. Bu hattın 2023 yılında devreye girmesi hedefleniyor. İstanbul'un diğer 7 noktasına yapılması planlanan havaray hatları ise haberimizde...

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak olan yasanın uygulaması için ilk hazırlıklar Talan Beyoğlu'nda başladı.

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi, 3585 Ada 4 Parsel İle Yol Ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Camiikebir Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Verilen detaylara göre, İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 ada 1 parselin bir kısmına ait 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Camikebir Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Camiikebir Mahallesi 3585 Ada 1 Parselin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Küçük Piyale Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Küçük Piyale Mahallesi 1169 Ada 1 Parsele İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kemankeş Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 2217 ada 8-9 parseller ile 7 parselin bir kısmı 2216 ada 2 parsel ile bir kısım tescil dışı alan ve yakın çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.06.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

DEVA İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinin binası ve arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

beyoğlu şişli havaray Haberi

beyoğlu şişli havaray


Ümraniye Ataşehir havaray!


İstanbul’da toplu taşımaya havaray desteği geliyor. Kısa mesafe olarak 8 ayrı hatta düşünülen sistem, mevcut trafiği ve yolları etkilemeden havadan sefer yapacak şekilde tasarlanıyor. İBB’nin açıkladığı yatırım planına göre, şehrin birçok noktasında hayata geçirilmesi planlanan havaray projeleriyle, alternatif ulaşım araçlarının devreye girmesi bekleniyor. 


‘Havada giden tramvay’ anlamına gelen havaray için İstanbul’da toplam 47.8 kilometrelik 8 ayrı hat belirlendi. Hatlardan 4 tanesi Anadolu Yakası’nda bulunurken, 4 tanesi de Avrupa Yakası’nda yapılacak. Sütunlar üzerinde hareket edecek olan havaray, böylece mevcut trafiği ve yolları da etkilemeyecek. Toplu taşımada metro ve metrobüs gibi sistemlerle de entegre olacak havaraylar, daha çok kısa mesafeli olarak düşünülüyor.


Projeler arasında 5.8 km’lik Beyoğlu-Şişli havaray hattı, 7.2 km’lik Sefaköy-Kuyumcukent-Havalanı havaray hattı ve 5.5 km’lik 4. Levent-Gültepe-Çeliktepe-Levent havaray hattı...