20 / 04 / 2024

beyoğlu tarlabaşı projeleri

beyoğlu tarlabaşı projeleri

Beyoğlu Belediye Meclisi, Tarlabaşı'nda 278 binanın yenilenmesine ilişkin avan projeleri tasdik eden Anıtlar Kurulu kararını oy birliği ile onayladı.

Beyoğlu Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Beyoğlu Küçükpiyale Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal Beyoğlu projeleri hakkında bilgiler aldı.

Beyoğlu'nda 3 bin bina yenilendi!

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında 3 bin bina yenilendi. Tarlabaşı’nda yaklaşık 350 tarihi ev yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

Beyoğlu’nda son 13 yılda bina stoklarına yatırım yapıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Demircan, “Bir şehri ayağa kaldıran ticareti, alışverişi ve tercih edilmesidir. Hareketin olmadığı yerde bereketin de olması mümkün değildir” şeklinde konuştu.

Beyoğlu Piyalepaşa Evleri 2017 fiyat listesi!

İstanbul Beyoğlu Tarlabaşı bölgesinde kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Piyalepaşa İstanbul projesinde fiyatlar 741 bin 500 TL'den başlıyor. Proje 82 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Beyoğlu projeleri MİPİM 2017’nin gözdesi oldu!

Beyoğlu, 35 yatırımcı ve 47 proje ile MİPİM 2017 Gayrimenkul Fuarı’na damgasını vurdu.

Beyoğlu projeleri 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi!

MIPIM 2017 Fuarı dün başladı. Fuara katılan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu’nun, değeri 20 milyar doları bulan projeleri, 1 trilyon dolarlık global şirketlerin radarına girdi

Taksim 360 Beyoğlu satılık daire!

Çalık Gayrimenkul imzası taşıyan Taksim 360 Beyoğlu satılık daire fiyatları 432 bin dolardan başlıyor. Proje Tarlabaşı'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor.

Taksim 360 projesi, Beyoğlu'na yeni bir soluk getirecek!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projeleri Beyoğlu'nda hayat buluyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Taksim 360 projesi tamamlandığında Beyoğlu'na yeni bir soluk ve zenginlik getirecek" dedi.

Beyoğlu'na 3 yılda 10 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Ülkemizin en prestijli ve değerli projeleri, en büyük kentsel dönüşüm projeleri Beyoğlu’nda yükseliyor. Yaşanan talihsiz olaylara rağmen önümüzdeki 3 yılda bölgemizde 10 milyar dolarlık bir yatırımın hayata geçmesini bekliyoruz. " dedi.

beyoğlu tarlabaşı projeleri Haberi

beyoğlu tarlabaşı projeleri


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projede gelinen son durum hakkında bilgi verdi.


Anıtlar Kurulu'nun Tarlabaşı'nda 278 binanın yenilenmesine ilişkin avan projeleri tasdik ettiğini ifade eden Demircan, Beyoğlu Belediye Meclisinin de bu kararı oy birliğiyle onayladığını bildirdi.


Demircan, "Bu aşamadan sonra mülk sahipleri ile görüşerek yeni projede nereye sahip olacaklarını belirleyeceğiz. İnsanların önüne yapılan projeleri açacağız ve onlara diyeceğiz ki 'Siz bugün için şurada duruyorsunuz, yapımdan sonra bu proje bütünlüğü içinde şöyle bir yer verilecek' ne diyorsunuz? Bu tartışmanın başlayacağı bir döneme giriyoruz" diye konuştu.


Bir mahallenin, yaşananları ile birlikte kötüye gitmesi durumunda onu iyiye götürmek için mevcut insanlarla çalışmak gerektiğini dile getiren Demircan, "Yoksa o mahalle, mahalle olmaktan...