24 / 04 / 2024

beyoğlu tüneli

beyoğlu tüneli

Dikkat! Tarihi Beyoğlu tüneli tamir ve bakım çalışmaları nedeniyle 6 aylığına kapalı.

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu'nda bir inşaat işçisi 20 metre yüksekten temele düştü!

İstanbul Beyoğlu'nda  bir inşaatın temel alanında çalışma yapan işçi 20 metre yüksekten yere düştü. Yaralanan işçi, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Tan ve Zeynep Özer ortaklığında kuruldu.

Tülay Hatimoğulları'ndan Beyoğlu Kültür Yolu Projesi için soru önergesi!

HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi kapsamında başlatılan inşaatlarda işçilerde Kovid-19 testinin pozitif olmasına rağmen şantiyelerin durdurulmamasını TBMM gündemine taşıdı. Hatimoğulları, "Koronavirüs tanısına rağmen hangi gerekçeyle şantiye durmadı" dedi.

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

TÜRGEV’den alınan arazi Beyoğlu Belediyesi’ne bedelsiz tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TÜRGEV’e tahsisini engellediği arazi İBB Meclisi’nde Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edildi.

Beyoğlu'nda acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili Beyoğlu ilçesi sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal Beyoğlu projeleri hakkında bilgiler aldı.

Silvan Tüneli ihalesine ilişkin 8 sorun mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Silvan Tüneli ikmal ihalesi ile ilgili Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na 8 soru sordu..

Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor!

Toplam 500 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Beyoğlu Taksim 360 Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Beyoğlu Taksim 360 Rezidans daireleri bugün tanıtılıyor.

beyoğlu tüneli Haberi

beyoğlu tüneli

Karaköy-Beyoğlu arasında çalışan tarihi tünel, bakım ve revizyon çalışmaları nedeniyle bugün itibariyle seferlerine ara verdi. İETT gün boyunca bu hattı kullanan yolculara otobüslerle hizmet verecek.

Dünyanın en eski ikinci metrosu olan ve İstanbullulara 1875 yılından bu yana kısa bakım dönemleri dışında aralıksız hizmet veren tarihi tünel tesisleri bugün itibariyle seferlerine ara verdi.

Karaköy Tüneli İETT'nin araç, galeri ve istasyon kısımlarında 2 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Bölge Müdürlüğü gözetiminde sürdürdüğü bakım ve revizyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolcularına yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayacak.

Londra'dan sonra dünyanın en eski ikinci metrosu sayılan tarihi tünelin inşaatı Fransız mühendis Henri Gavand'ın girişimleriyle başladı. Gavand, dönemin ticaret ve bankacılık merkezi Galata ile sosyal hayatın kalbinin attığı...