19 / 04 / 2024

beyoğlu yangın

beyoğlu yangın

İstanbul Beyoğlu'nda metruk bir binada yangın çıktı. 3 katlı metruk binadaki yangında 2 kişi hayatını kaybetti.

Beyoğlu'nda bir binada yangın meydana geldi!

Beyoğlu’nda bir binada çıkan yangında dumandan etkilenen yaşlı kadına yardım için tüm mahalleli seferber oldu. sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılan kadının şok geçirdiği belirlendi...

Beyoğlu'nda bir iş yerinde yangın çıktı!

Beyoğlu'nda iş yeri yangını çıktı. İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'da bir restoranın mutfak bölümünde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, mahsur kalan 2 kişi merdiven aracılığıyla kurtarıldı.

Beyoğlu'nda ahşap bir binada yangın çıktı!

Beyoğlu'nda boş bir ahşap binada gece saatlerinde yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüyerek yanında bulunan 2 apartmana daha sıçradı. Paniğe neden olan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Beyoğlu'ndaki Rixos Pera İstanbul Otel'de yangın çıktı!

Beyoğlu'ndaki Rixos Pera İstanbul Otel'de yangın çıktı. Beyoğlu'ndaki Rixos Pera İstanbul Otel'de çıkan yangında hasar meydana geldi. Yangını fark eden görevliler, durumu itfaiye ekiplerine bildirerek, oteldeki müşterileri dışarı çıkardı...

Migros ilk mağazasını 1957'de Beyoğlu'nda açmış!

Migros ilk sabit mağazasını 1957 yılında Beyoğlu'nda, ikinci mağazasını ise Beyazıt'ta açmış.

Beyoğlu Belediyesinin kentsel dönüşüm hazırlıklarına tepki: Afet yasası geri çekilsin!

Beyoğlu Belediyesinin rant odaklı kentsel dönüşüm hazırlıkları, vatandaşları tepkilerine neden oldu. Vatandaşlar, afet yasasının geri çekilmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte o açıklamalar...

Kentsel Dönüşüm Yasası için ilk uygulama Talan Beyoğlu'nda başladı!

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak olan yasanın uygulaması için ilk hazırlıklar Talan Beyoğlu'nda başladı.

Yeni kentsel dönüşüm yasasında ilk adım Beyoğlu Belediyesi'nden geldi: Binaların fotoğrafları çekiliyor! 

Kentsel dönüşümde yeni bir dönemi başlatacak yasal değişikliğin Meclis’ten jet hızıyla geçtiği gün, Beyoğlu Belediyesi de çalışmaları başlattı. İşte detaylar..

İstanbul'da kentsel dönüşüm tam gaz: Beyoğlu ve Kağıthane'de 1.086 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul'un Beyoğlu ve Kağıthane ilçelerinde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.086 adet konut hak sahiplerine teslim edildi. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Life İnşaat Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Öztürk tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Beyoğlu’nda pazar sabahı depremi! Beyoğlu'nda dört katlı metruk binanın duvarı çöktü

Beyoğlu’nda dört katlı metruk binanın duvarında çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İşte detaylar…

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri...

beyoğlu yangın Haberi

beyoğlu yangın

İstanbul Beyoğlu Fındıklı'da metruk bir binada yangın çıktı. 08.15 sıralarında 3 katlı metruk binanın giriş katında alevler yükseldiğini fark eden sokak sakinleri itfaiyeye haber verdi.
 
Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, itfaiye ekipleri bir oda içerisinde çıktığı öğrenilen yangına müdahale edip söndürdü. Ekipler, soğutma çalışması sırasında iki kişinin yanmış cesediyle karşılaşıp polise haber verdi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları çalışmada, cesetlerin iki erkeğe ait olduğu belirlendi. Polis, üzerlerinden kimlikleri çıkmayan kişilerin ısınmak için ateş yaktıkları ve uyurken dumandan etkilenerek boğulmuş olabilecekleri ihtimali üzerinde duruluyor. 

Yapılan incelemeler sonucunda, kesin ölüm nedeninin tespit edilmesi için iki ceset Adli Tıp Kurumu morguna...