28 / 03 / 2024

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi

Beyoğlu’nda son dönem yaşanan değişim yüzünden pek çok mekan kapılarını kapatırken Galatasaray’daki Yapı Kredi Kültür Sanat, yaklaşık iki yıllık tadilatın ardından, daha verimli bir mekan ve yeni sergileriyle kapılarını açıyor.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediyesi'nden riskli yapılarla ilgili önemli karar!

İstanbul Beyoğlu Belediye Meclisi'nde ilçe genelinde bulunan riskli yapılarla ilgili mevcut imar planlarına eklenmek üzere hazırlanan Plan Notu Teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu 34 Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Tan ve Zeynep Özer ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Beyoğlu'nda 31.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 4.1 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Keçecipiri Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Beyoğlu'nda 31.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için yapım veya onarım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. 

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Efor Proje İhracat Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu'nda kagir gazino yapım işi ihalesi 17 Nisan'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu'nda Kagir Gazino 25 Yıl Süreli Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama İşi ihale ediliyor..

Yapı Kredi Kültür Sanat binası yeniden açıldı!

Yapı Kredi Kültür Sanat binası, Teğet Mimarlık imzasıyla geçirdiği renovasyonun ardından kısa süre önce Beyoğlu, Galatasaray’daki yerinde yeniden kapılarını açtı.

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Konut ve ticari ünitelerden meydana gelecek Ege Yapı Beyoğlu projesi 14 bin 54 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman başlayacak?

Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Ön talep toplanan Ege Yapı Beyoğlu projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçiriliyor. Projede inşaat çalışmaları 2018 yılının Haziran ayında başlayacak. Peki Ege Yapı Beyoğlu projesi ne zaman tamamlanacak?

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi Haberi

Beyoğlu Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi

Teğet Mimarlık (Mehmet Kütükçüoğlu ve Ertuğ Uçar) tarafından tasarlanan binayı Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’ın Genel Müdürü Tülay Güngen ile açılış öncesi gezme şansımız oldu. 


Caddeye bakan ve Galatasaray Lisesi’ne dönük tarafı tamamen şeffaf camlarla kaplanan yeni binanın giriş katı yine eskiden olduğu gibi YKY’nin tüm Kitaplarının bulunduğu kitabevine ev sahipliği yapmaya devam edecek. Daha modern bir görüntüye sahip olan kitabevinde çocuklar için ayrılmış özel bir alan da bulunuyor. Doğan Kardeş’ten çıkan çocuk kitaplarının yer aldığı bu alanda çocuklar için özel etkinlikler de yapılacak. 


Kitapçının üst katında ise Yapı Kredi’nin dünya çapında önemli sikke koleksiyonunun sergilendiği müze konumlanıyor. Üçüncü katın lise tarafına ise caddeden görülebilecek bir konuma İlhan Koman’ın ünlü ‘Akdeniz’ heykeli yerleştirilmiş. Heykel caddeyle ve Koman’ın yakın arkadaşı olan Sadi...