26 / 04 / 2024

Beyoğlu ziyaretçileri

Beyoğlu ziyaretçileri

TERÖR saldırıları sonrası ziyaretçi sayıları düşen ve mağazaların teker teker kapandığı İstanbul Beyoğlu’na geri dönüş başladı.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm krizi: Uzlaşma olmadan yıkımlar başladı!

Beyoğlu’ndaki Fetihtepe'de senelerdir gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm kapsamında, hak sahipleriyle uzlaşmalar yapılmadan evlerin yıkılmaya başlatıldığı ileri sürüldü.

Beyoğlu'nda inşaat işçileri vince çıkarak eylem yaptı!

Beyoğlu'nda, çalıştıkları inşaat firmasından maaşlarını alamadıklarını iddia eden 5 işçi vince çıkarak eylem yaptı. Olay yerine çok sayıda polis geldi... 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Beyoğlu yatırımları masaya yatırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal Beyoğlu projeleri hakkında bilgiler aldı.

Mehmet Özhaseki: Beyoğlu’ndaki her proje birbirinden değerli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, MIPIM 2017 Gayrimenkul Fuarı’nda BEyoğlu standını ziyaret etti. Özhaseki: "Beyoğlu’ndaki her bir proje birbirinden değerli.” diye konuştu.

Beyoğlu’nda mağazalar hareketlenmeye başladı!

TERÖR saldırıları sonrası ziyaretçi sayıları düşen ve mağazaların teker teker kapandığı İstanbul Beyoğlu’na geri dönüş başladı.

Beyoğlu Tophane Parkı yenileniyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme çalışmaları başlatılan Tophane Parkı’nı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye başkanları, Beyoğlu'ndaki dönüşümü inceledi!

MARMARA Bölgesi'ndeki bazı ilçelerin belediye başkanları, kentsel dönüşüm ve restorasyon çalışmalarını yerinde incelemek için, Beyoğlu'nu ziyaret etti.

Beyoğlu'nda tapu dağıtımı devam ediyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi'nde tapular verildi!

Beyoğlu’nun tapu sorununu çözen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor

Beyoğlu Kasımpaşa'nın sokakları yenileniyor!

Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa’nın sokaklarını yenilemeye devam ederken Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, bölgeyi ziyaret ederek, çalışmaları yakından inceledi.

Kentsel dönüşüm ile Beyoğlu tavan yaptı!

Beyoğlu’nda kentsel dönüşümün yapıldığı Sütlüce ve Örnektepe mahallerini ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “ Kentsel dönüşüm kapsamında iki mahallemizdeki projeler tavan yaptı” dedi.

Beyoğlu ziyaretçileri Haberi

Beyoğlu ziyaretçileri

İçerisinde mağazalar, yeme-içme alanları Madame Tussauds Müzesi ve Emek Sahnesi’nin bulunduğu Grand Pera’nın Genel Müdürü İhsan Salar, “Beyoğlu’nda 2003 yılında da terör saldırıları yaşanmış ve kısa sürede toparlanma sağlanmıştı. Kasım ayından beri biz de burada bir toparlanma görüyoruz. Hem mağazalar bazında hem de ziyaretlerde Beyoğlu’na bir geri dönüş söz konusu. Sadece Madame Tussauds Müzesi’ni 2 ayda 100 bin kişi gezdi. Havaların ısınmasıyla Beyoğlu’na gelenlerin sayısı artacaktır” şeklinde konuştu.


Beyoğlu’nun ziyaretçi sayısının yılda 500 milyona ulaştığını belirten İhsan Salar, şunları söyledi: “Bu günde 1.3 milyon ziyaretçi demek. 2016’da bu sayı çok düştü. Ancak Beyoğlu’na yapılan kültür sanat yatırımları buraya olan ilgiyi tekrar arttırmaya başladı. Özellikle canlı performanslar Beyoğlu’nun ziyaretçi sayısını olumlu etkiliyor. Kültür sanat odaklı iş modelimizle, 2017’de 20 milyon ziyaretçiyi...