28 / 03 / 2024

beyoğlunda kat izni

beyoğlunda kat izni

Talimhane'de, Anıtlar Kurulu'nun verdiği kat izinlerini iki misli aşarak onlu katlara kadar yükselen inşaatların durumu, Milliyet'in dört yıl arayla gökyüzünden çektiği fotoğraflarla gözler önüne seriliyor.

Türkiye Emlak Katılım Bankası'na kredi ve banka kartı izni verildi

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu (BDDK), Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye kredi ve banka kartı sistemi kurma izni verdiğini açıkladı. Konu ile ilgili açıklama ve haberin detayları...

Beyoğlu'nda 7 adet arsa ile 8 konut ve 1 iş yeri satılıyor! 

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesinde yer alan 7 adet arsa ile 2 adet bağımsız bölüm ve 7 adet kat karşılığı sözleşmeden bağımsız bölümü satıyor. İşte detaylar...

Bu ilde 24 ay taksitle 6 kat imar izinli arsa fırsatı! Satın alan hemen konutunu dikecek!

Türkiye'de konut arz talep dengesinde sorunlar devam ederken Konya Büyükşehir Belediyesi bir bölgeye 6 kat imar izni verdi. Bölgedeki arsa fiyatları 67 milyon ile 93 milyon arasında değişiyor. Ayrıca bu arsalarda  24 ay taksit imkanı bulunuyor...

Kan donduran gerçek bilirkişi raporunda ortaya çıktı: O binayı 6 kat izni ile 12 kat inşa etmişler!

Diyarbakır'da asrın felaketi olarak belirtilen depremlerde yıkılması sonucu 48 kişinin hayatını kaybettiği Sözel Apartmanı'nın 6 kat izin ile 12 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı.

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Kanal İstanbul’daki arsalara 15 kat imar izni çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İstanbul’a yine ihanet” ediliyor dedi ve ekledi: “Parsellerdeki hissedarların adları gizlendi. Bazı bölgelerden arsa alan bazı kişilere projede 15 kat imar izni verildi” dedi.

BDDK'dan Emlak Katılım'a alt yapı sağlama izni!

BDDK, Emlak Katılım Bankası'na bilgi sistemleri alt yapısı sağlama konusunda izin verdi. 

Emlak Katılım Bankası'na BDDK'dan danışmanlık izni!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan BDDK kararı kapsamında, Emlak Katılım Bankası'na danışmanlık faaliyeti izni verildi.

Beyoğlu'nda bir binanın çatı katı çöktü!

Beyoğlu'nda bulunan bir binanın çatı katında çökme yaşandı. Olay sonucunda ölen ya da yaralanan olmazken,sokakta bulunan otomobilde hasar meydana geldi.

TOKİ Çanakkale projesinin 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı!

Çanakkale Erenköy'de TOKİ tarafından inşaatına devam edilen binaların, 4 kat imar izni olmasına rağmen 6 kat olarak inşa edildiği ortaya çıktı. TOKİ'nin kat artışı talebi de İl Genel Meclisi'nde yapılan oylama ile reddedildi. 

Beyoğlu Fetihtepe Mahalle Bahçesi hizmete açıldı!

İstanbul Beyoğlu'ndaki altıncı mahalle bahçesi vatandaşlar ve çocukların katılım gösterdiği törenle hizmete girdi.

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar izni iki katına mı çıkarıldı?

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi, ‘Avenue İstanbul’ adlı konut projesinde imar iznini usulsüz şekilde neredeyse iki katına yükseltti. Şirket 3 blok yerine 5 blok dikti. İBB emsalsiz ranta göz yumdu.

beyoğlunda kat izni Haberi

beyoğlunda kat izni

İstanbul'un en prestijli ilçesi Beyoğlu'nun Talimhane bölgesindeki hızlı yapılaşmanın neden olduğu siluet değişikliği, Milliyet'in dört yıl arayla gökyüzünden çektiği fotoğraflarla gözler önüne serildi. Sit alanı ilan edilen bölgede yıkılan binaların yerini 10'lu katlara ulaşan oteller alıyor. Binaların çoğunluğu da ruhsata aykırı kaçak kat ilaveleriyle yükseliyor.
Turizm alanı ilan edilen Talimhane'deki üç otelde süren kaçak yapılaşma, Milliyet'in haberleriyle gündeme gelmiş, harekete geçen Beyoğlu Belediyesi de kaçak katların yıkılması sürecini başlatmıştı. Anıtlar Kurulu'nun verdiği kat izinlerini iki misli aşarak onlu katlara kadar yükselen inşaatların çevresindeki durum Milliyet Gökyüzü muhabiri Murat Öztürk'ün objektifine böyle yansıdı.
Öztürk'ün 2004 yılında gökyüzünden fotoğrafladığı bölgeye aradan geçen dört yılda eklenen birçok yüksek bina, bölgenin geçtiğimiz şubat ayında çekilen fotoğrafında da açıkça görülüyor. Otel olarak hizmet veren...