23 / 04 / 2024

Beyşehir imar projeleri

Beyşehir imar projeleri

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir'de yapı ruhsat harçlarında indirim kararı!

Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilçedeki inşaat sektörüne kriz döneminde destek vermek amacı ile yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirim yapılması kararını aldı.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konut için teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 konut!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark mevkiideki 10 konutu ihale ile satıyor. Konutların satış ihalesi 16 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Beyşehir Devlet Hastanesi 14 Mart'ta açılacak!

Türkiye’nin ilk hilal mimarili devlet hastanesi Beyşehir’de hizmete açılacak. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “150 yataklı yeni hastanemiz adeta beş yıldızlı otel konforuyla hizmet verecek” dedi.

Beyşehir Belediyesi'nden 3.8 milyon TL'ye satılık 10 daire!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle Beypark'taki 10 dairesini ihale ile satışa sunuyor. İhale 26 Şubat'ta yapılacak..

Beyşehir'de yeni imar planları hayata geçiriliyor!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in her alanda olduğu gibi artan eğitim yatırımlarıyla da gelişip değiştiğini, büyüme kaydettiğini dile getirdi. 

Beyşehir imar projeleri Haberi

Beyşehir imar projeleri

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı. Beyşehir Belediyesi İş Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Murat Özaltun, İmar ve Şehircilik Müdürü Sultan Güleser Korkmaz, Meclis Üyeleri, ilçede faaliyet gösteren mimar, inşaat mühendisleri ve müteahhitler katıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantıda Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 1/5 binlik nazım imar planı hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Belediye Başkanı Murat Özaltun, toplantıda planla ilgili ayrıntılara yer verirken, gerçekleştirilen fikir alışverişi ve istişarelerin ardından katılımcılardan gelen soruları da cevaplandırdı. Başkan Özaltun, yeni nazım imar planlarının gelecek 50 yıl düşünülerek hazırlandığını belirterek, şehirleri yeniden dizayn etme ve daha yaşanabilir bir hale getirme adına bu çalışmaların önemine dikkat...