23 / 04 / 2024

Beyşehir milli park projesi

Beyşehir milli park projesi

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Antalya Kanyon Milli Parkı'nın yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Köprülü Kanyon Milli Parkı'na ulaşımı sağlayan 35 kilometrelik grup yolunu asfaltlayarak, modernize ediyor.

Konya Beyşehir Vuslat Parkı'nda yeni düzenlemeler yapılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Gölü sahilindeki Vuslat Parkı'nda belediye tarafından yürütülen yeni düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Beyşehir imarla güzelleşecek!

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehri güzelleştirmek park, bahçe ve ana arterlere estetik bir görünüm kazandırmak için yoğun mesaisine aralıksız devam ediyor.

Konya Beyşehir inşaat sektöründe çok büyük aşama kaydetti!

Konya Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda konuşan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

İnşaat sektörü Beyşehir'in ekonomisine katkı sağlıyor!

Beyşehir'de, Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. Toplantıya inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.

Beyşehir'de inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

Konya Beyşehir'e yeni cazibe merkezi!

İlçe yatırım programlarını Beyşehir, Hüyük ve Derbent’te sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya olarak Türkiye’yi temsil ettiklerini, bu yükselişi şehrin her köşesine taşımak için gayret gösterdiklerini söyledi.

Beyşehir'de çok amaçlı spor sahası açıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beyşehir çok amaçlı spor sahası törenle açıldı!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi tarafından TOKİ Konutlannın bulunduğu Avşar Mahallesi'nde yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya Beyşehir'e çok amaçlı spor sahası yapıldı!

Konya Beyşehir, Beyşehir Belediyesi tarafından yaptırılan çok amaçlı spor sahası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Avşar Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı spor sahasında basketbol ve voleybolun yanı sıra futbol müsabakaları da yapılabilecek.

Konya Beyşehir'e modern kültür merkezi geliyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesi, ilçeye yeni bir prestij kazandıracak modern kültür merkezine yakında kavuşuyor. Beyşehir Belediyesi’nin hayata geçireceği Kültür Merkezi Projesi için ihaleyi üstlenen firma ile yapım sözleşmesi imzalandı.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Beyşehir milli park projesi Haberi

Beyşehir milli park projesi

Beyşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı. 2018 yılının son toplantısına başkanlık eden Belediye Başkanı Murat Özaltun, meclis üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, 27 Kasım 2018 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Beyşehir Gölü ve Kızıldağ Milli Parklarının sınırlarının değiştirilmesi kararına değindi. 

Milliyet'te yer alan habere göre Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü sınırlarında iki ayrı milli park olduğunu ve Beyşehir Gölü Milli Parkı’nın da bunlardan birisi olduğunu ve ülkenin sınırları itibariyle ikinci büyük milli parkı durumunda bulunduğunu dile getiren Özaltun, sınır değişikliğinden önce Beyşehir Gölü çevresinde bulunan yerleşim merkezlerinde yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.

Göl kıyısındaki mahallelerde vatandaşların kendi evlerinin bahçesine hayvanlarını beslemek için bir ahır veya besi damı yapamadığını, çatısını dahi tamir ettiremediğine vurgu yapan Özaltun, bölgede yaşanan...