26 / 04 / 2024

Beyşehir projeleri

Beyşehir projeleri

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun yürürlüğe girmesinin ardından devreye konulan ve giderek artan yeni yatırımlarla gözle görülür ölçüde gelişip büyüme kaydettiğini söyledi.

Beyşehir'e kültür merkezi yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’un Kültür Merkezi projesinde son aşamaya gelindiğini kısa bir sürede tamamlanacak projenin ihalesinin yapılarak, inşaat çalışmalarına başlanılacağı bilgisini verdi.

Beyşehir'de atıksu arıtma tesis çalışmaları devam ediyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, tertemiz bir Konya için atıksuların olumsuz çevresel etkilerinin bertaraf etmek ve yerleşim yerlerinin sağlıklı ve sürdürülebilirliği için çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor!

Beyşehir ve Meram kardeş şehir oluyor. Beraberinde Başkan Yardımcılarıyla birlikte hafta sonu Beyşehir'e gelerek Belediye Başkanı Murat Özaltun'u ziyaret etti. Ziyarette, her iki başkan karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Beyşehir'e mega projeler geliyor!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada "Mega projelerimizi hayata geçirebilmek için Başbakanımızla, Bakanlarımız ve milletvekillerimizle görüşmeler yapıyoruz; beş yıllık süreçte bu projeleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Beyşehir'e 12 milyon TL eğitim yatırımı!

Ali Akkanat Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Fakültesine dönüştürüldü. 1 Milyon 800 TL'ye mal olan 16 derslikli İmamhatip Ortaokulu yapımı tamamlanarak bu dönem öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.

Beyşehir imarı masaya yatırıldı!

Beyşehir imarı masaya yatırıldı. Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak olan imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı. Toplantı, Konya Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu’ nda gerçekleştirildi.

Beyşehir'de imar toplantısı yapıldı!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yapılacak olan imar çalışmalarını görüşmek için toplantı yapıldı.Beyşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan yardımcıları...

Beyşehir'e çevre düzeni planı geliyor!

Beyşehir Gölü Havzası 'ndaki ilçelerin çevre düzeni planı hazırlanıyor. Beyşehir Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda bu plan kapsamında yürütülmekte olan çalışmalar ele alındı.

Konya Beyşehir TOKİ'de anahtarlar teslim edildi!

Konya’nın ünlü yerleşim merkezi olan Beyşehir’e bağlı Huğlu Mahallesi’nde inşaatı tamamlanan TOKİ konutları, dualar eşliğinde hak sahiplerine teslim edildi.

Konya Beyşehir TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Beyşehir projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

TOKİ Beyşehir Konutları'nda huzurlu yaşam!

Konya Beyşehir'de TOKİ ve Beyşehir Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen sosyal konut projesiyle bölge sakinleri göl manzaralı evlerinde konforlu ve huzurlu bir yaşam sürüyor.

Beyşehir'de 2. Etap TOKİ sevinci!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir ilçesinde 2. etap TOKİ projesinin hayata geçmesi sonrasında anahtar teslimi yapılarak yeni konutlarında oturmaya başlayan hak sahibi ailelere hayırlı olsun mektubu gönderdi. 

Beyşehir'in mahallelerinde kültür merkezi dönemi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde yapımı tamamlanan kültür merkezinin çok amaçlı bir sosyal tesis olarak kullanılacağı açıklandı. 

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

Beyşehir'e 2 milyon liralık yeni spor yatırımı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir'de yapı ruhsat harçlarında indirim kararı!

Beyşehir İlçe Belediye Meclisi ilçedeki inşaat sektörüne kriz döneminde destek vermek amacı ile yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirim yapılması kararını aldı.

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi başladı!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de toplam 62 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konut için teslim dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

Beyşehir'de 3.7 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle'de yer alan 11 gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 17 Eylül'de gerçekleşecek..

Beyşehir'de 5 milyon TL'ye satılık 14 konut ve 1 işyeri!

Beyşehir Belediyesi, Yenimahalle ve Hamidiye'de yer alan 15 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beyşehir projeleri Haberi

Beyşehir projeleri

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun yürürlüğe girmesinin ardından devreye konulan ve giderek artan yeni yatırımlarla gözle görülür ölçüde gelişip büyüme kaydettiğini söyledi.


Başkan Özaltun, yeni yasanın uygulamaya konulmasının Konya’nın diğer taşra ilçeleri gibi Beyşehir’e de birçok kazanım sunduğunu belirtti. Yasa yürürlüğe girmeden önce, “Acaba mahalleye dönüşünce gelen hizmetlerden mahrum mu kalırız?” şeklinde kafalarında soru işareti taşıyıp endişe yaşayanların, son 2,5 yıllık süreçteki bölgesine olan yatırım ve hizmetleri gördükten sonra düşüncesinin değiştiğini söyleyen Özaltun, yeni kanuna yerel yönetimlerin beklenenin de ötesinde çok kısa sürede ayak uydurduğunu ifade etti.


Beyşehir Belediyesi’nin yeni Büyükşehir Belediyesi Kanunu kapsamında çalışma ve sorumluluk alanının genişlediğini vurgulayan Özaltun, 12 merkez mahalleye hizmet verirken 55 dış mahallenin de eklenmesiyle toplamda 67 farklı...