24 / 04 / 2024

Beyttürk bahreyn işbirliği

Beyttürk bahreyn işbirliği

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Bahreyn İş Konseyi Başkan Vekili Muhammet Uğurcan Barman,Türkiye ile Bahreyn arasında çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Mevduat faizleri adeta alev aldı! İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024!

Enflasyon karşısında parasının değer kaybını önlemek isteyenler paralarını mevduat faizine yatırmak istiyor. Peki, 250 bin Türk Lirası için hangi banka ne kadar faiz veriyor. İşte 250 bin TL'nin son dakika banka banka getirisi Nisan 2024...

Dolar 48 TL olacak! İşte o tarih resmen açıklandı

Amerikalı yatırım bankası Goldman Sachs’ın uluslararası döviz kurlarıyla ilgili yaptığı açıklamada Türk Lirası için de öngörüde bulundu. Dev bankanın Dolar/TL tahmini şaşırttı. İşte doların 48 Türk Lirası’nı göreceği o tarih.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

İlber Ortaylı: İstanbul'da beklenen deprem için gerekli tedbirler alınmıyor! Anadolu'ya taşınma başlamalı!

Beklenen büyük Marmara depremi ile ilgili yorumlar peş peşe geliyor. Türk tarihçi, akademisyen ve yazar İlber Ortaylı da İstanbul'da beklenen deprem için gerekli tedbirlerin alınmadığına dikkat çekerek, yapılması gerekenleri tek tek açıkladı.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Bank of America’dan bazı Türk bankaları için tavsiye!

Bank of America Türk bankalarında hedef fiyatını yüzde 110 yükseltti. Banka, yayımladığı araştırma raporunda Türk bankalarının durumunda iyileşme olduğuna işaret etti. Hedef fiyatların ortalama yüzde 110 yukarı yönlü revize edildiği raporda, Garanti ve Yapı Kredi için al tavsiyesi verildi.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! TÜRKŞEKER 1.000 işçi alacak! Başvurular 2 gün sonra başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre TÜRKŞEKER AŞ fabrikalarına 1000 kişilik işçi alımı yapacak. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. TÜRKŞEKER işçi alımı başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Necdet Gürbüztürk mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur?

Necdet Gürbüztürk ne iş yapıyor? Necdet Gürbüztürk’ün mesleği nedir? Necdet Gürbüztürk nereden mezundur? İşte detaylar!

Et fiyatlarını düşürmek için dikkat çeken öneri! Bu öneri çok tartışılacak!

Türk Veteriner Hekimleri Birliği, son dönemde peş peşe artan kırmızı et fiyatlarını düşürmek amacıyla hindi üretilmesini önerdi ve ihraç etmek için de “Koyun üretimine ağırlık verilmeli” önerisinde bulundu.

İstanbul için deprem uzmanından korkutan açıklama: Faylar ölü değil, hareket ediyor!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul için on milyon yıl önceye ait ölü fayların hareket ettiğini söyledi. 

Beyttürk bahreyn işbirliği Haberi

Beyttürk bahreyn işbirliği

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türk-Bahreyn İş Konseyi Başkan Vekili Muhammet Uğurcan Barman, iki ülke arasındaki ticaret hacminin geliştirilmesinin yanı sıra Türkiye ile Bahreyn arasında karşılıklı iş ve yatırım olanaklarını araştırmak ve geliştirmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda Bahrain İnvesment Group şirketini kurduklarını belirten Barman “Bahreynli yatırımcıların Türkiye’de 296 milyon dolar, Türk şirketlerinin de Bahreyn’de 170 milyon dolar yatırımı var. Bu yatırımları daha da artırmamız gerekiyor” diye...