26 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat

Beyttürk İnşaat

Emlak sektöründe hayata geçirdiği birçok projede yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Beyttürk İnşaat; 240 Bin takipçi sayısı ile sosyal medyada en çok beğenilen inşaat firmaları arasında bulunuyor...

Beyttürk İnşaat üyelik kartıyla 5 bin Körfez yatırımcısına ev satacak!

Beyttürk İnşaat, Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.

Beyttürk İnşaat'tan Yalova'ya 5 bin konut!

Körfez ülkelerinden büyük yatırımları Türkiye’ye getiren Beyttürk İnşaat dev bir yatırıma imza attı. Barman, “Suudi Arabistan konsorsiyumu ile birlikte Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştirecek dev bir projeye imza atacağız. " dedi.

Yalova'ya 5 bin konutluk proje geliyor!

Körfez ülkelerinden büyük yatırımları Türkiye’ye getiren Beyttürk İnşaat dev bir yatırıma imza attı. Barman, “Suudi Arabistan konsorsiyumu ile birlikte Marmara Bölgesi’nin çehresini değiştirecek dev bir projeye imza atacağız. " dedi.

Beyttürk İnşaat, CNR EMLAK 2015'e katıldı!

Yalova ve İznik'te gerçekleştirdiği projelerle Arap ve Körfez yatırımcılarının ilgi odağı olan Beyttürk, yabancı yatırımcılar ile Türk gayrimenkul sektörünü bir araya getiren CNR EMLAK 2015'e katıldı.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısının öncü firması oldu!

Beyttürk İnşaat, Arap yatırımcıların altın günü gibi düzenlenen divaniye toplantılarında sıcak satış yaparak Körfez yatırımcısının öncü firması oldu. Beyttürk İnşaat, Yalova bölgesinden İstanbul’a gelmeye hazırlanıyor.

Beyttürk İnşaat, Bahreynli yatırımcıları Türkiye'ye çekiyor!

Bahreyn'den yatırımcılarla iş geliştiren Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barman, "Bahreynliler'in Türkiye'de 296 milyon $ Türk şirketlerinin de Bahreyn'de 170 milyon $ yatırımı var" dedi.

Beyttürk İnşaat Bahreyn'de çalışmalarını sürdürüyor!

Beyttürk İnşaat, Bahreyn'den yatınmcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman Yalova'da 25 milyon dolarlık bir yatırımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bursa ve Yalova'ya Bahreynli yatırımcı ilgisi!

Bahreyn'den yatırımcılarla iş geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Beyttürk İnşaat, şu ana kadar Yalova'da 25 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi. Şirket, Bahreynli yatırımcılarla kentteki yatırım imkanlarını buluşturdu.

Beyttürk İnşaat projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat, Kuveyt'te 5-10 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Beyttürk İnşaat körfez yatırımcılarla buluştu!

Beyttürk İnşaat, Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Beyttürk İnşaat'tan yüzde 10 Ramazan indirimi!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında öne çıkan Beyttürk İnşaat, Ramazan'a özel yüzde 10 indirim başlattı. Şirket 24 ay vade yüzde 0 faiz avantajını da beraberinde sunuyor.

Beyttürk İnşaat, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane'de dönüşüme başlayacak!

Bursa'da 900 konutluk yeni bir projeye hazırlanan Beyttürk İnşaat, İstanbul 'da dönüşüm için kolları sıvadı. 2016 yılının başlarında Beyttürk markasıyla İstanbul'da da konutlar üretecekleri açıklandı.

Beyttürk İnşaat dönüşüme odaklandı!

Bursa'da 900 konutluk yeni bir projeye hazırlanan Beyttürk İnşaat, İstanbul'da dönüşüm için kolları sıvadı. Şirket, 2016 yılının başlarında Beyttürk markasıyla İstanbul'da da konut üretmeye hazırlanıyor.

Beyttürk İnşaat, Bursa'da 500 milyon dolarlık karma projeye başlıyor!

Beyttürk İnşaat, Bursa Orhangazi Belediyesi'nin düzenlediği arsa alım ihalesinde 9 milyon lira bedelle kazandığı araziye 850-900 konutluk karma bir proje yapacak.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Anadolutürk İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ferdi Öztürk tarafından kuruldu.

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hkn Öztürk İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Öztürk tarafından kuruldu.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Öztürk İnşaat Mobilya Ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Öztürk tarafından kuruldu.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Beyttürk İnşaat Haberi

Beyttürk İnşaat

İstanbul – Konsept projeleri müşterilerine kazandıran ve ulaşılabilir fiyatlar ile inşa etmeyi felsefe haline getiren Beyttürk; yeni projelerini ve kampanyalarını ilk önce sosyal medya hesaplarından duyuruyor.

Beyttürk, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube, Linkedin ve Google + olmak üzere toplam 6 farklı sosyal medya kanalından yeni projeleri hakkında kampanyalar, duyurular, dekorasyonnönerileri, sıra dışı mimari yapılar, önemli günler hakkında hatırlatmalar, konuta dair önemli düşünürlerin dikkat çekici sözlerini paylaşıyor. Ayrıca şirket takipçilerin sorularına online olarak kısa sürede verdiği yanıtlarlazaman kaybetmiyor.

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman; “Hızla dijitalleşen dünyada sosyal medyaya olan ilginin artması ile birlikte hayata geçirdiğimiz yeni konut projelerinin pazarlanması ve tanıtımlarında sosyal medyaya büyük önem verdik. 240 Bin takipçi sayısına ulaşan Beyttürk’de şirket bünyesinde içerik yönetimi, yeni mecraların bulunması, kampanya...