19 / 04 / 2024

beyzade konakları fıyat listesi

beyzade konakları fıyat listesi

Beyzade Konakları projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ters dublekslerden meydana geliyor. Toplam 200 konutun yer aldığı proje kapsamında yer alan konutların fiyatları 112 bin TL'den başlıyor. Projede konutların teslimatları ise hemen yapılıyor

Teknoloji devi kolları sıvadı! Herkes fiyatını merak ediyor! İPhone 15 ne zaman çıkacak?

Apple son çıkardığı İPhone 14 serisinden sonra şimdi de İPhone 15 serisi için kolları sıvadı. Cihazın müdavimleri sabırsızlıkla beklenen İPhone 15 serisinin özelliklerini ve fıyatını şimdiden merak ediyor.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın fon kullanıcısı olarak yer aldığı ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 30.1 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1472  Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmazın Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye 30 milyon 108 bin TL'ye tapu devri gerçekleşti.

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmazlar 25 milyon 516 bin TL'ye Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Vakıf GYO, Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 25.5 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO, Beşiktaş'ta 1472 Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmaz Yetkin Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ tarafından düzenlenmiş değerleme raporunda takdir edilen 25 milyon 516 bin TL üzerinden Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye satıldı.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ ile sözleşme imzalandı...

3S Firuze Konakları'nda kira getirisi fırsatı!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Firuze Konakları şimdi de kira getirili daire modelleriyle yatırımcısına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Konakları Emlak Yatırım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed I.M. Alzarah tarafından kuruldu.

Vakıf GYO borçlanma araçları ihraç edecek!

Vakıf GYO, yurt içinde halka arz edilmeksizin borçlanma araçları ihraç edilmesi hususunda aracılık hizmeti alınması için akıf Yatırım Menkul Değerler ile anlaştı...

Vakıf Yatırım Park Mavera 3'ün piyasa yapıcı oldu!

Park Mavera 3 projesi gayrimenkul sertifikalarında, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. dünden itibaren piyasa yapıcı olarak faaliyete başladı.

Vakıf Yatırım, Park Mavera 3 için Borsa İstanbul'a başvuru yapacak!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Park Mavera 3 hakkında açıklama yaptı. İşte ilgili açıklama...

beyzade konakları fıyat listesi Haberi

beyzade konakları fıyat listesi

Altınev İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyzade Konakları projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+1 ters dublekslerden meydana geliyor. Toplam arsa alanı 16 bin 400 metrekare olan proje 6 katlı 7 bloktan meydana geliyor. Proje Beylikdüzü'nde konumlandırıldı...

İnşaatına 2008'de başlanan Beyzade Konakları'nda konutların teslimatları 2010'un ortasından beri yapılıyor. Proje kapsamında yer alan 1+1 'ler 72 metrekare olarak tasarlandı. Bu konutların fiyatları 112 bin TL ile 119 bin TL arasında değişiyor.

200 konuttan meydana gelen projedeki 2+1'lerin alanları 125 metrekare ve fiyatları 200 bin TL'den başlıyor ve 205 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje kapsamında yer alan 3+1 konutların alanları 158 metrekare ve fiyatları ise 252 bin TL ile 269 bin TL arasında farklılık gösteriyor. 3+1 ters dubleksler 305 ile 323 bin TL arasında değişen...