19 / 04 / 2024

bien ahşap görünümlü seramik

bien ahşap görünümlü seramik

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesi için hazır! 

Bartın Eğitim Kampüsü projesiyle hazırlanan ahşap konteyner sınıflar deprem bölgesine gönderilecek. Ahşap konteyner sınıfların açılışını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yapacak.

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fikret Baran tarafından kuruldu.

Uzay gemisi görünümlü ev satışa çıkarıldı!

1960'larda tasarlanan uzay gemisi görünümlü 'Futuro' evlerinden birinin satışa çıkarılması bilim kurgu ve mimari meraklılarını heyecanlandırdı.

AÇÜ'nün kitap görünümlü kütüphanesi Mayıs'ta açılacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ), şehir merkezinde hayata geçirdiği kitap görünümlü kütüphane mayıs ayı içerisinde hizmete açılacak.

İzmir Torbalı'daki binalar modern bir görünüme kavuşuyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 26 Ocak'ta!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. . TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi 26 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün!

TOKİ Sivas İli Gürün İlçesi 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı için ihaleye çıkıyor. TOKİ Sivas Gürün 25 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaat ihalesi bugün yapılacak.

Çanakkale Seramik Crocodile serisi ile mekanlarda gerçekçi görünüm!

Her bir karo seramiğin modüler döşenmesi ile karoya yeni bir boyut getiren Crocodile serisi, mekanlara gerçekçi ve yaşayan bir görünüm kazandırıyor.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Safranbolu'ya saat kulesi görünümünde üst geçit!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde yapımı süren üst geçit, Osmanlı padişahlarından 3. Selim'in Sadrazamı İzzet Mehmet Paşa'nın 1797'de ilçede yaptırdığı saat kulesinin görünümünde olacak.

SP Türkiye'nin kredi görünümünü yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye'nin kredi görünümünü "negatif"ten "durağan"a yükseltti, "BB" seviyesindeki kredi notunu teyit etti.

bien ahşap görünümlü seramik Haberi

bien ahşap görünümlü seramik

Yenilikçi ve çevre dostu Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı. Marka aynı zamanda bu yeni tanıtım kampanyasıyla, doğayı ve hayvanları koruma bilinci adına da bir misyon üstlendi.


Ödüllü tasarımları ve kalitesiyle adından sıkça söz ettiren Bien, trendleri yakından takip etmek isteyenler için vazgeçilmez bir yerde duruyor. Farklı birçok seçenek sunan koleksiyon mekanlara hem doğal hem şık bir konfor sağlıyor.


Ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarından Naturawood Oak ile sıcak ve hareketli, Picasso Çıra ile özgün ve dayanıklı, Teak Venge ile eşsiz ve gözalıcı, Atelier Valnut ile doğal ve zarif mekanlar...