26 / 04 / 2024

Bien Seramik ürünleri

Bien Seramik ürünleri

Bien Seramik, yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini artırırken, ürün gamına 60X120 ebadını ekliyor. Şirket 2016 yılında yeni yatırımlarla seramik ebatlarını büyütmüş olacak...

Bien Seramik evdeki konforu otellere taşıyor!

Yenilikçi ve doğaya saygılı Bien Seramik birçok koleksiyonuyla, otellerde şık mekanlar yaratılmasına imkan sağlıyor. Şimdi oteller daha şık, daha hijyen ve farklı.

Bien, doğayı evinize taşıyor!

Ürünlerini doğadan ilham alarak tasarlayan Bien yeni reklam filminde de vahşi doğanın güzelliklerine yer veriyor. Çekimleri Güney Afrika’da gerçekleştirilen reklamın yıldızı ise bir Bengal kaplanı.

Bien, doğayı evinize taşıyor!

Ürünlerini doğadan ilham alarak tasarlayan Bien yeni reklam filminde de vahşi doğanın güzelliklerine yer veriyor. Çekimleri Güney Afrika’da gerçekleştirilen reklamın yıldızı ise bir Bengal kaplanı...

Bien bu sene UNICERA'da yine fark yaratacak!

Bien, 26 Şubat – 2 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 26. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak (UNICERA) Fuarı’nda birbirinden farklı ürünleriyle hem tasarım hem de yenilikçi yönünü ortaya koyacak...

Bien, 2012 yılının en çok tercih edilen ürünlerini açıkladı!

Seramik sektörünün öncü firması Bien, 2012 yılında tüketiciler tarafından en çok talep gören serilerini açıkladı...

Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir? Yatırımcılar aman dikkat! İşte tek tek açıklanan o detaylar!

Pek çok kişi Bien Seramik halka arz ne zaman, kaç lot verir gibi soruların yanıtlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yatırımcılar aman dikkat... İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayser Seramik Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayram tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Trio Seramik ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Mozaik Ve Seramik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Talha Mutlu tarafından 80 bin TL sermaye ile 8 Eylül 2017'de kuruldu.

Hakan Günderen, Bien Banyo Genel Müdürü oldu!

2017 yılı Ağustos ayı itibariyle Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden Bien Banyo Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. Genel Müdürü olarak göreve başlayan Hakan Günderen 55 yaşında ve 2 çocuk babasıdır.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Bien Seramik’ten yazlıklara özel kullanışlı tasarımlar!

Çevreye duyarlı ve tasarımda öncü marka Bien Seramik’in yeni tasarımları kullanım açısından birçok alternatif sunuyor. Yapı sektörüne inovatif çözümler getiren markanın ürün gamı iç mekandan dış mekana, duvardan zemine birçok alanda kullanım özelliğine sahip.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Bien Seramik, Unicera Fuarı'na katılacak!

UNICERA Seramik, Banyo, Mutfak Fu­arı’nın bu yıl 28’incisi düzenleniyor. 23- 27 Şubat tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda yerini alacak olan Bien Seramik, sektörün alıcı ve üreticileri ile burada buluşacak.

Bien Seramik 2016'da büyüme oranını artıracak!

Bien Seramik, yaptığı yeni yatırımlarla kapasitesini artırırken, ürün gamına 60X120 ebadını ekliyor. Şirket 2016 yılında yeni yatırımlarla seramik ebatlarını büyütmüş olacak...

Bien Seramik ürünleri Haberi

Bien Seramik ürünleri


Yurtiçinde ve yurtdışında 2016 yılında büyüme oranlarını artıracaklarını belirten Bien Seramik Satış Grup Başkanı Metin Savcı, yeni yatırımlarla seramik ebatlarını da büyüteceklerini ifade etti. 


Bu sayede 2016'dan itibaren 60X120 ebadının ürün gamlarına gireceğini söyleyen Savcı, kalıplı ürünlere de bu yıl daha çok ağırlık vereceklerini dile getirdi. Yeni yıl planlarını anlatan Savcı, şöyle devam etti: "2016 yılı performansının, 2015 yılı performansına göre yüzde 5 civarında pozitif bir büyüme göstereceğini tahmin etmekteyiz. Yurtiçinde, kentsel dönüşüm nedeni ile yoğun bir inşaat faaliyeti olacağını ve bunun artarak devam edeceğini öngörmekteyiz. İhracat pazarlarında ise Amerika, Kanada, Almanya, İngiltere gibi gelişmiş ülke pazarlarına satışlarımızın asgari yüzde 1015 artacağını söyleyebiliriz. 


Irak, Azerbaycan, Gürcistan gibi yakın coğrafyada bulunan ülkelerde de geçmiş yıl kayıplarının telafi edilebileceğini öngörüyoruz. Ürün grubu olarak...