25 / 04 / 2024

Big Chefs istanbul

Big Chefs istanbul

Eski Tarabya Plajı ve yanındaki Le Pecheur isimli balık restoranı şimdi Big Chefs zincirinin bir halkası.

Big Chefs'in halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası oldu! 1,8 milyon yatırımcı katıldı! 

3-5 Mayıs tarihlerinde talep toplanan Big Chefs'in toplam halka arz büyüklüğü 832,5 milyon Türk Lirası olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Yeni Havalimanı'na Big Bang usulü taşınma!

İstanbul Yeni Havalimanının 29 Ekim’de törenle açılışının yapılmasının ardından, 30-31 Ekim'de yapılması öngörülen Big Bang usulü ile taşınmanın, 30-31 Aralık'ta yapılacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na big bang taşınma!

29 Ekim’de açılışı gerçekleştirilecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’na tek hamlede (big - bang) taşınma yapılacak. Taşınma 45 saat sürecek ve uçuşların tamamen kesildiği 12 saatlik bir süreç olacak.

Beykoz Big Chefs Restoran için kaçak iddiası!

Beykoz Anadolu Hisarı'ndaki Big Chefs Restoran'ın kaçak olduğu iddia edildi. AKP eski Meclis üyesi Lale Çulban Enç'in sahibi olduğu restoran 6 ay önce mafya hesaplaşmasına sahne olmuştu.

Big Chefs’in yüzde 40’ı Taxim Capital’in oldu!

2007 yılında Gamze Cizreli tarafından kurulan Big Chefs’in yüzde 40’ı özel sermaye fonu Taxim Capital’e geçti. 200 milyon liraya yaklaşan cirosuyla dikkat çeken Big Chefs, bu yatırımla yurtdışında büyümeyi hedefliyor.

Big Chefs 36'ncı şubesini One Tower AVM'de açtı!

Ankara'da doğan ve farklı tarzı, sıcak atmosferi ve özel lezzetleriyle ünü ülke dışına yayılan Big Chefs'in 36'ncı şubesi, One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde kapılarını açtı.

Big Chefs Ortadoğu’da 8 restoran açacak!

2009’da açılan Big Chefs’lerin sayısı, dışarıda yeme içme kültürünün gelişimiyle 26’yı buldu. Markanın ortakları Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Suudi Arabistan’dan başlayıp Ortadoğu’da 8 restoran planladıklarını açıkladı.

Big Chefs Diyarbakır kapandı!

Geçtiğimiz yıl bu dönemde 1.5 milyon dolar yatırımla Diyarbakır Fıskaya’da 4 bin metrekarelik restoran açan ‘Big Chefs’, yeri belediyeden kiralayınca bölge halkı ayaklandı. Big Chefs, Türkiye’deki en büyük restoranını 1 yılda kapatmak zorunda kaldı.

İstanbul'da Smartcon Big Data Big Ideas konferansı düzenlendi!

İnternetten sonraki ikinci sanal devrim "Big Data" ile başlayan yeni çağın aktörleri İstanbul'da düzenlenen "Smartcon Big Data Big Ideas" konferansında bir araya geldi.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Hep İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlıyor!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP istanbul Projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme avantajları yer alıyor. Proje teslimleri 2017'de yapılacak.

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Big Chefs istanbul Haberi

Big Chefs istanbul

Kafe-brasserie zinciri Big Chefs İstanbul’daki 8’inci şubesi için bu nostaljik lokasyonu seçmiş. Mekanın Tarabya Oteli’ne hakim manzarası müthiş. Burası artık bir plaj değil belki ama yerleri kapladıkları tahtanın denizin iyotuyla karışan kokusu, birazdan kendinizi boğazın sularına bırakabilirmişsiniz hissi yaratıyor. Eskiden denize girilen iskele şimdi “Big in the Bar” konseptiyle bar alanına dönüştürülmüş durumda. Burayı diğer şubeleriden ayıran bir özelliği de deniz ürünlerinden oluşan “denizci menüsü”. Ayrıntıları Big Chefs kurumsal iletişim direktörü Eda Ulay’dan dinledik.


Bu arada bu röportajı okuyup da denize nazır bir yemek yemeye heveslenenler için küçük bir not; 500 kişilik kapasitesiyle burası oldukça büyük bir mekan. Ama siz siz olun gitmeden önce mutlaka rezervasyon yaptırın. Yoksa daha arabadan inmeden valenin “Rezervasyonunuz var mı?” sorusuyla hevesiniz kursağınızda kalabilir!





Eskiden Tarabya...