29 / 03 / 2024

BigChefs kaç şubesi var

BigChefs kaç şubesi var

Halen 61 şubesi bulunan BigChefs, bu yıl 15 yeni şube daha açmaya hazırlanıyor. Şirket ayrıca dijitalleşmeye de yatırım yapıyor. Kısa bir süre önce Vadi İstanbul restoranında dijital menüye geçen şirket, 2020'de bunu tüm Türkiye'deki şubelerine yaymayı planlıyor...

Hakmar’da Ace çamaşır suyu 64,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye, Bingo matik 169,95 TL’ye düştü!

Türkiye’de birçok şehirde şubesi bulunan Hakmar, yeni indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Ace çamaşır suyu 64,95 TL’ye, Papia tuvalet kağıdı 86,95 TL’ye, Bingo matik 169,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 24 Ağustos 2023 Perşembe fiyat listesi...

Şok, A101 ve Bim’in şubeleşme yarışı! Şok resmen 10 bini geçti!

Şok Market, 10 bin mağazaya ulaştığını duyurdu. Peki A101 ve Bim'in kaç şubesi var? İşte merak edilen ayrıntılar...

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi açıldı!

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halide Usun tarafından açıldı.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Bilir Cam Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Çeştan tarafından açıldı.

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi açıldı!

Tekfen Turizm Ve İşletmecilik Anonim Şirketi Kağıthane Ofispark Şubesi Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kerim Lütfü Güvenilir tarafından açıldı.

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Halil Erdal Mimarlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kağıthane’de 500 bin TL sermaye ile Halil Erdal tarafından açıldı. 

BigChefs kaç şubesi var Haberi

BigChefs kaç şubesi var

Temelleri 2007 yılında kadın girişimcilerin rol modellerinden biri olan Gamze Cizreli tarafından Ankara'da atılan Bigchefs, bugün yurtiçinde ve yurtdışında 61 şubesiyle Türkiye'nin önemli restoran zincirlerinden biri haline geldi. Eylül 2016'da uluslararası yatırım fonu Taxim Capital ile ortaklık kuran şirket, bu yatırım sonrasında bir yılda 12 şube açarak yüzde 40 büyüdü. Bugün BigChefs'in Türkiye'de İstanbul ve Ankara'nın yanı sıra aralarında İzmir, Antalya, Adana, Muğla (Bodrum), Bursa, Denizli, İskenderun, Mersin ve Marmaris'in de olduğu farklı bölgelerde 50 şubesi bulunuyor. Yurtdışında ise 10 şubesi bulunan şirketin yıllık cirosu 450 milyon TL'ye ulaşmış durumda.

YURT DIŞINDA BÜYÜYECEK

Ekonomist'ten Ayşegül Sakarya Pehlivan'ın haberine göre; 2019'da yurtiçinde ve yurtdışında 15 yeni şube açmaya hazırlanan Bigchefs, son beş yıldır franchise sistemiyle büyüyor. Türkiye içindeki toplam 20 şube franchise...