26 / 04 / 2024

Bilal Şahin kimdir

Bilal Şahin kimdir

Yozgatlı hayırsever iş adamı Bilal Şahin, huzurevi, sağlık ocağı, cami, Atatürk Anıtı ve de saat kulesinin ardından doğduğu beldeye son olarak da spor salonu yaptırdı...

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dmd Mühendislik Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıye’de Bilal Şahin ve Serhat Demir ortaklığında kuruldu.

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Biltek İnşaat Eğitim Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biltek İnşaat Eğitim Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Bilal Şahin imzasıyla kuruldu.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Bilal Şahin kimdir Haberi

Bilal Şahin kimdir

Yozgat merkeze bağlı Esenli beldesinde iş adamı Şahin tarafından yaptırılan modern Spor Salonu düzenlenen törenle açıldı.


Spor salonunun açılış töreninde konuşan Şahin, yaptırdığı spor tesisinin beldeye hayırlı olmasını diledi. Bu tür eserlerin daha çok il merkezlerine yaptırıldığını ifade eden Şahin, "Ama ben böyle eserlerin Esenlimize de yakışacağına inanıyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlamaları için beldeme geldiğimde öğrencilerimiz bana 'Bilal Amca biz senden bir spor salonu istiyoruz. Eğer bizim geleceğe daha iyi hazırlanmamızı istiyorsan bu isteğimizi yerine getir' dediler. Bu isteklerini geri çeviremedim ve 3 ay gibi kısa bir sürede bu eseri, spor salonunu meydana getirdik" dedi.


Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ise hayırsever iş adamı Şahin'e yaptırdığı eserden dolayı teşekkür etti.


Şahin'in daha önce de beldeye 3 katlı huzurevi binası, sağlık...