27 / 04 / 2024

Bilal Uludağ kimdir

Bilal Uludağ kimdir

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından yapılan hizmet ve hayata geçirilen projeler sayesinde Sarıçam ilçesi yeni bir çehre kazandı. Sarıçam'da yaşanan gelişimin çok çabuk fark edildiğini kaydedildi.

Bilal Uludağ: Yeni imar yolları açıyoruz!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Adana Sarıçam'da yapı ruhsatları İncirlik Üssü'ne de soruluyor!

Adana'nın merkez Sarıçam İlçe Belediye Başkanı MHP'li Bilal Uludağ, Belediye Meclisi'nde İncirlik Üssü'ne inip kalkan uçakların uçuş güvenliği ile ilgili olarak 'Mania' konusunda bilgi verdi.

Bilal Uludağ stad inşaatını denetledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatını yerinde gezerek yüklenici Müteahhit ibrahim İlgaz'dan bilgialdı. Başkan Bilal Uludağ,bu stadium inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydett

Bilal Uludağ kimdir?

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ kimdir? Bilal Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bilal Uludağ, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Bilal Uludağ..

Bilal Uludağ: Sarıçam Adana'nın yaşam merkezi olacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek’in yanı sıra Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da Çukurova Press’i ziyaret ederek, imtiyaz sahibi Engin Kanber ile görüştü

Bilal Uludağ TOKİ Konutları kilit parke çalışmasını inceledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Osmangazi Mahallesinde belediyenin kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Uludağ Sarıcam halkının mutlu ve huzurlu olması için çalıştıklarını dile getirdi...

Bilal Uludağ: Sarıçam Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçamlıya, yaptıkları her açık hava toplantısına Sarıçam’a dair umut ve heyecanlarını getirdikleri için teşekkür etti. Uğur, 'Sarıçam Adana'nın cazibe merkezi olacak' dedi.

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Sarıçam, Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgede gerçekleştirdikleri yatırım, proje ve hizmetlerden bahsetti. Uludağ, Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi olacağını söyledi.

Bilal Uludağ: Adana Sarıçam'da hormonlu binalara izin vermeyin!

Adana Sarıçam'da konutlar yükselirken Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam'ın düzenli ve herkesin yaşam merkezi haline gelecek bir ilçe olması için büyük özen gösterdiklerine dikkat çekti.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Sarıçam'da yeni imar yolları açılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Adana Sarıçam'da 2 katlı evlere ruhsat izni çıktı!

Adana'da merkez ilçesi Sarıçam'da Belediye Başkanı Bilal Uludağ, İncirlik Üssü çevresindeki mahallelerde, hava trafiğini tehlikeye soktuğu için 'mania' adı verilen yükseklikle ilgili engele takılan binalara ruhsat izni çıktığını söyledi.

Sarıçam'daki 2 katlı evlere ruhsat verilecek!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçelerinde bulunan İncirlik üssü nedeniyle bazı mahallelerde yaşanan “Mania” problemlerin Milli savunma Bakanlığı ile yapılan yazışma ve çalışmalar sonucunda aşıldığını belirtti.

Adana Sarıçam'ı yeniden inşa ettik!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından yapılan hizmet ve hayata geçirilen projeler sayesinde Sarıçam ilçesi yeni bir çehre kazandı. Sarıçam'da yaşanan gelişimin çok çabuk fark edildiğini kaydedildi.

Bilal Uludağ: Yeni imar yolları açıyoruz!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin yeni kampüsünde son durum!

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nde (Adana BTÜ) Vekil Rektör Prof. Dr. Aykut Gül, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte yerleşke alanını ziyaret ederek, devam eden inşaatlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Adana Sarıçam'a Kültür Merkezi yapılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, inşaatına başlanan "Sarıçam Kültür Merkezi" ile ilçede kültür faaliyetlerine büyük destek olacaklarını belirterek, bu proje ile aynı zamanda geçmişten geleceğe bir köprü kuracaklarını söyledi.

Bilal Uludağ kimdir Haberi

Bilal Uludağ kimdir

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ tarafından yapılan hizmet ve hayata geçirilen projeler sayesinde Sarıçam ilçesi yeni bir çehre kazandı. Seçim öncesinde vermiş olduğu vaatlerini bir bir yerine getiren Başkan Uludağ, tamamlamış oldukları projelerle Sarıçam'da değişim, gelişim ve büyük bir dönüşüm yakaladıklarını söyledi.Sarıçam'ın Adana'nın cazibe merkezi ve incisi olacağını belirten Başkan Uludağ, seçim öncesi vaat etmiş oldukları projeleri tek tek hayata geçirdiklerini ve geçirmeye de devam edeceklerini söyledi. Sarıçam'ın yapılan hizmet ve projelerle gelişmeye ve güzelleşmeye başladığını belirten Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam'da yaşanan gelişimin çok çabuk fark edildiğini kaydetti. 


Sarıçam'ın hızla geliştiğini ve daha da gelişeceğini ifade eden Başkan Bilal Uludağ, "Gelecek 10- 15 yıl içinde Sarıçam'ın 1 milyon kişinin yaşayabileceği bir ilçe haline geleceğini düşünüyorum. Bu nedenle de belediye...