27 / 04 / 2024

Bilecik Beşiktaş sağlık ocağı

Bilecik Beşiktaş sağlık ocağı

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mıraculous Global Sağlık Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yüksel tarafından kuruldu.

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Kuruldu!

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş'da Sadberk Nur Karaduman ve Nurten Kınık ortaklığında kuruldu.

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Aesthetic Sağlık Turizm Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Beşiktaş’ta Özgür Ünalan tarafından kuruldu.

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Global Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akçay, Semih Şen ve AAA Danışmanlık Reklamcılık Medya Eğitim Teknoloji ortaklığında kuruldu.

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Focus Emlak Ve Sağlık Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Engin Tombul tarafından kuruldu.

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beşiktaş’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Fikret Baydarman tarafından kuruldu.

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mediprima Özel Sağlık Turizm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Başay Biçerer tarafından kuruldu.

Fuzul Beşiktaş satılık!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğinde hayata geçecek Fuzul Beşiktaş için ön talep toplanıyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Fuzul Beşiktaş satılık daire fiyatları...

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzonil İzolasyon İnşaat Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Süfyan Burak Doğuş tarafından kuruldu.

Beşiktaş Belediyesi, 2 öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Beşiktaş Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle iki öğrenci yurdunu sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Genom Turizm Sağlık Hizmetleri Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genom Turizm Sağlık Hizmetleri Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Aksoy ve Burcu Işık ortaklığında kuruldu. 

Kocasinan'a 2 dev sağlık yatırımı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Beşparmak ve Turgutreis Mahallerinde inşaatı süren Aile Sağlık Merkezi’nde incelemeler yaptı. 

Bilecik Beşiktaş sağlık ocağı Haberi

Bilecik Beşiktaş sağlık ocağı


Bilecik Beşiktaş ve Bahçelievler Mahallelerinde atıl vaziyette olan 112 Servis binaları, gerekli tadilatın ardından Sağlık Ocağı olarak hizmet vermeye başlayacak.


Bahçelievler ve Beşiktaş Mahalleleri, Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile sağlık alanında güzel bir hizmete kavuşuyor.


Şehrin birçok noktasında güzel hizmetlere imza atan Bilecik Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda açılışları yapılan, fakat kullanılmayan 112 Servis Noktalarında gerekli tadilat çalışmalarını yaparak, Sağlık Ocağı şeklinde vatandaşların hizmetine sunacak.




Bilecik...