29 / 03 / 2024

Bilecik Bozüyük yatırımları

Bilecik Bozüyük yatırımları

Bilecik’in Bozüyük ilçesi gelişmiş sanayisi ve Türkiye ekonomisinin can damarları üzerinde yer alan konumu ile her geçen gün ticaret, nüfus ve sanayi alanlarında ekonomik olarak büyürken, hükümetin de bölgeye yatırımları her geçen gün artarak devam ediyor.

Büyük yatırımcılar gayrimenkul için sahaya indi!

Avrupa’da aşılamayla son 6 ay içerisinde umutlar arttı. Bu kapsamda büyük yatırımcılar yeniden gayrimenkul yatırımları için sahaya indi.

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'nin eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belediye meclisi Şubat ayı 2.birleşiminde ilçe genelindeki eğitim ve sağlık yatırımları masaya yatırdı.

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

FSM İhracat İthalat ve Sağlık Yatırımları Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bsc Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 102 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Güner, Haci Durmuş ve Mehmet Metin Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul sektöründe öğrencilere yönelik yatırımlar artacak!

Öğrencilerin kiralık ev bulma telaşına girdi. Yurt projelerini hizmetle zenginleştirilmiş bir gayrimenkul yatırımı olduğunu söyleyen Novu Genel Müdürü Kahraman Yiğit, öğrencilere yönelik yatırımların artacağını söyledi.

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu!

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu henüz açıklanmadı. Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kurası 2017!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu projesindeki 14 adet konut için başvuru dönemi sona erdi. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük AGG kurası 2017...

TOKİ Bilecik Bozüyük başvuruları başlıyor!

TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 10 adet daire kura çekilişi ile satışa sunulacak. İşte TOKİ Bilecik Bozüyük 2017 başvuruları...

Bilecik Bozüyük TOKİ AGG başvuruları başlıyor!

Bilecik Bozüyük Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 2 oda 1 salon nitelikli 14 adet konut için başvurular başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 2017!

TOKİ'nin Bilecik Bozüyük Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 10 adet konut kuralı olarak satılıyor. İşte, TOKİ Bilecik Bozüyük kura çekimi 2017...

Bilecik Bozüyük yatırımları Haberi

Bilecik Bozüyük yatırımları

Bilecik’in Bozüyük ilçesi gelişmiş sanayisi ve Türkiye ekonomisinin can damarları üzerinde yer alan konumu ile her geçen gün ticaret, nüfus ve sanayi alanlarında ekonomik olarak büyürken, hükümetin de bölgeye yatırımları her geçen gün artarak devam ediyor.


Bozüyük’ün içinden geçen, atıl ve çirkin görünümlü kanal, kent ve bölgede yaşayan vatandaşlar için bir sorun olurken, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın girişimleri ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nün yatırımları ile ıslah edilerek çevreye rahatsızlık veren görünümü tamamen yenileniyor. İlk etap çalışmaları Seramik Caddesi ile Sanayi Caddesi arasında kalan Bin 50 metre mesafede yapılarak tamamlanan kanal ıslahı çalışmalarının ikinci etabına başlayan ekipler Sanayi Caddesi ve Yeşilkent Caddesi arasında Bin 50 metrelik bölümde çalışmalarını...