26 / 04 / 2024

bilecik ertuğrulgazi

bilecik ertuğrulgazi

Kentin Ertuğrulgazi, Gazipaşa, İsmet Paşa mahallerinde bulunan boş arsalara atılan alçı, boya ve çimento malzemeleri gibi inşaat atıkları ile pet şişe, çöp ve benzeri atıklar, çevrede kötü görüntü oluşturuyor...

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde imar uygulamasının yenilenmesi önergesi kabul edildi: Kesinti miktarı azaltılacak!

Pendik'teki Ertuğrulgazi Mahallesi halkı tarafından ‘İmar uygulamasının yenilenmesi, mevzuata uygun düzenlenmesi, kesinti miktarlarının azaltılması’ talebini öngören önerge Pendik Belediye Meclisi’ne kabul ettirildi. İşte ayrıntılar...

Bilecik Ertuğrulgazi’nin imar sorunu çözülüyor!

Bilecik Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşları sevindirecek haber geldi. Ertuğrulgazi’nin 10 yılı aşkın süredir devam eden imar sorunu çözülüyor.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye konut imarlı 5 arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallelerinde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 22 Kasım tarihinde yapılacak.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi imarlı 2 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan İlçesi Ertuğrulgazi ve Oymaağaç Mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonu imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Kocasinan Belediyesi 8 taksitle ticaret ve konut imarlı iki arsa satacak!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kocasinan Ertuğrulgazi'de yer alan ticaret ve konut imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 8 taksit imkanı sağlanıyor. 

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

O ilde 10 taksitle 16 arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'nde yer alan 16 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Milli Emlak'tan son dakika fırsatı! Bursa'da 4 gayrimenkul satıyor!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa'da yer alan 4 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Pendik Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

bilecik ertuğrulgazi Haberi

bilecik ertuğrulgazi


Bilecik’te şehir merkezinin çeşitli yerlerinde bulunan boş arsalar ve araziler, çöplüğe döndü.


Kentin Ertuğrulgazi, Gazipaşa, İsmet Paşa mahallerinde bulunan boş arsalara atılan alçı, boya ve çimento malzemeleri gibi inşaat atıkları ile pet şişe, çöp ve benzeri atıklar, çevrede kötü görüntü oluşturuyor. Yaşanılan durumdan rahatsız olan bazı vatandaşlar duruma tepki göstererek, kente bu görüntülerin yakışmadığını belirtti. Şikayetçi olan çevre sakinleri, “Bu tür kişilerin insanlara ve çevreye karşı duyarlılığı yok. Bu alanları nasıl çöplüğe çevirirler? Çöpleri temizlik işçilerine vermeleri, atıkları da belediyenin gösterdiği atık sahaya dökmeleri gerekiyor. Bilecik’e bu görüntüler yakışmıyor. Yetkililer moloz ve çöp çöken döken kişileri tespit edip ceza tatbik etmeli” diyerek sitem...