04 / 05 / 2024

Bilecik Manişar Parkı

Bilecik Manişar Parkı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Manişar Parkı’ndaki çalışmalara katılarak incelemelerde bulundu.

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Arçelik, İstinye Park'ta mağaza açtı!

Dijital etiketin kullanıldığı Arçelik AŞ’nin, 1080 metrekarelik alana kurulu İstinye Park mağazasında, küçük ev aletleri deneyimleme, şefler ile yemek pişirme imkanı bulunuyor.

Bilecik Seven Çarşısı AVM ihalesi 12 Eylül'de!

Kamuoyunda Seven Çarşısı olarak bilinen ve yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Meydanında yapılması planlanan alışveriş merkezi, yer altı otoparkı ve meydan düzenlemesi için ihale tarihi belirlendi.

Bilecik'e 13 yeni park!

Çocuklara yeni oyun alanları kazandırmaya devam eden Bilecik Belediyesi 13 adet Çocuk Parkı ile Bilecik Belediyesi Pıtırcık Çocuk Oyun Evi'ni hizmete açıyor.

Bilecik Yediler Parkı'nda inşaat sürüyor!

Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi’nde hayata geçirilen Bilecik Yediler Parkı'nda inşaat sürüyor.

Bilecik Manişar Parkı'nda inşaat sürüyor!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Manişar Parkı’ndaki çalışmalara katılarak incelemelerde bulundu.

Bozüyük Yenidoğan'da dev park inşaatı başladı!

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenidoğan Mahallesi'nde yapımına başlanan, Manişar Parkı'ndaki çalışmalara katıldı. Manişar Parkı'nda çalışmalar devam ediyor.

Ankara Gölbaşı Kızılcaşar park alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar Mahallesi'nde Park Alanı tanımlı alana ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Beykoz İshaklı Niyazi Yaşar Parkı açıldı!

İlçe sakinlerine yeni sosyal donatı alanları sunan Beykoz Belediyesi, yapımı tamamlanan İshaklı Niyazi Yaşar Parkı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları!

Başakşehir Merkez Çarşı Kayabaşı dükkan satışları açık artırma ile 28 Ağustos'ta yapılacak. Başakşehir Merkez Çarşı, Park Mavera 2 projesinin ticaret alanı olarak planlandı...

Fethi Yaşar, Yakacık Mahallesi’nin imar planını inceledi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kuzey Yıldızı ve Yakacık Mahallesi’ni ziyaret etti.Yakacık Mahalle Muhtarlığı’nda kendisinden park isteyen vatandaşları kırmayarak, imar planını inceleyen Yaşar, park yapılabilecek alanlara göz attı.

Fethi Yaşar: Sosyal tesis 2017'nin sonunda hizmete girecek!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Parkımız, 5 bin 768 metrekare alan üzerine baştan dizayn edilecek. Yenimahalle'lilere şimdiden hayırlı olsun, Yenimahalle'li hemşerilerim sosyal tesislerimizden yararlanacaklar" gibi ifadeler kullandı.

Batman'daki Yaşar Kemal Orman Parkı yeniden düzenlenecek!

Batman Belediyesi, Çamlıtepe ve Belde semtleri arasındaki Yaşar Kemal Orman parkını yeniden düzenlemek için kolları sıvadı. Park, giriş ve çıkışları kontrol altında tutulacak.

Bilecik Manişar Parkı Haberi

Bilecik Manişar Parkı

Yenidoğan Mahallesi’nde yapımına başlanan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın proje çalışmalarını titizlikle takip ettiği ve yapımına özen gösterdiği projelerden biri olan Manişar Parkı’nda çalışmalar devam ediyor. Park alanına gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir ile birlikte çalışmalara katılarak çalışanlara kolaylıklar diledi. Park alanındaki incelemelerin ardından civardaki çocuklarla da ilgilenen Başkan Bakıcı, onlarla bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi Havaların uygun olması ile birlikte yaklaşık olarak 15 gün önce başlatılan Manişar Parkı’ndaki çalışmalar ilk olarak zemin ve alt yapı çalışmaları ile başladı. Toprak tesviyesinin ardından şelalenin perde duvarlarının yapımına başlandı. Havaların yumuşayarak inşaat yapım işleri için müsait hale gelmesini fırsat bilen ekipler betonarme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yenidoğan Mahallesi’nde 9 bin 500 metrekarelik alan üzerine...