24 / 04 / 2024

Bilecik Pelitözü Gölpark nerede

Bilecik Pelitözü Gölpark nerede

Geçtiğimiz aylarda Bilecik İl Özel İdaresi’nden Bilecik Belediyesi’ne devri gerçekleştirilen Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla daha da güzel hale getiriliyor.

Bilecik Belediyesi'nde milyonluk imar vurgunu iddiası! Yakınlarının üzerine arsa aldılar!

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet iddialarına bir yenisi daha eklendi. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in Pelitözü Gölü çevresini danışmanı Selçuk Erdağı ile paylaşıldığı iddia edildi.

Bilecik Valiliğinden gölet çevresindeki iş yerinin yıkımı ile ilgili açıklama!

Bilecik Valiliği, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında yer alan iş yerinin yıkılmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı.

Bilecik'te gölet çevresindeki iş yeri yıkıldı!

Bilecik'te, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında bulunan iş yeri yıkıldı.

TOKİ Çankırı Aşağıpelitözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 965 adet konut için son başvuru günü bugün olarak belirlendi.

Öz Gürsan İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gürsan İnşaat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sebahattin Gür ve Erkan Gür tarafından 50 bin TL bedelle Arnavutköy'de kuruldu.

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatlar!

Gülpark Ellidokuz Konutları fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark Ellidokuz Konutları projesinde 270 daire yer alıyor...

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi!

Tekirdağ Gülpark 59 Sitesi fiyat listesi 182 bin liradan başlıyor. Gülpark 59 Evleri 270 daireden meydana geliyor...

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları!

Gülpark 59 Tekirdağ fiyatları 180 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gülpark 59 Evleri projesinde ilk etap teslimleri 4 ay sonra yapılıyor...

İzmir Gölpark çevresindeki evlerin fiyatı 50 bin TL arttı!

İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, “İzmir’in ilk ve tek doğal ‘Gölpark’ını Menemen’de hizmete açtık” dedi. Şahin Gölpark'ın çevresindeki evlerin fiyatının şimdiden 50 bin lira arttığını belirtti.

Bursa Gököz Göleti imara mı açılıyor?

Gököz Göleti ve çevresi, Bursaspor’a sürekli gelir sağlayacak tesislerin yapımı için imara açılacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turizme açılarak bölgenin kar elde edebilmesi için pek çok aktivitenin yapılabileceği alan olarak inşa edileceğini belirtti.

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

West Side Beylikdüzü güncel daire fiyatları!

West Side Beylikdüzü güncel daire fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. West Side İstanbul projesinde 10 bin TL peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Ege ve Akdeniz'e bu yıl 8 insansız gözetleme kulesi kurulacak!

Orman yangınlarının önüne geçilmesi ve yangınlara hızlı müdahalede bulunulması amacıyla insansız yangın gözetleme kuleleri kuruluyor. Bu yıl 8 insansız gözetleme kulesinin ihalesi yapılarak Ege ve Akdeniz'deki bazı şehirlere kurulacak.

Bilecik Pelitözü Gölpark nerede Haberi

Bilecik Pelitözü Gölpark nerede

Belediye Başkanı Selim Yağcı’, Pelitözü’nün Bilecik Belediyesi’ne devrinden sonra çok daha cazip hale getirileceği düşüncesiyle gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ettiğinin belirterek, ”Vatandaşlarımızın uğrak yerlerinden biri olan Pelitözü Gölpark, gerçekleştirilen çalışmalar ile daha da cazip hale geliyor. Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından göl etrafından dere ıslah çalışmaları yapılırken aynı zamanda piknik ve mesire alanlarındaki direnaj hattı çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Bölgenin birçok noktasında bakım ve onarım çalışmalarını da yerine getiren ekipler, Pelitözü Gölpark Giriş Kapısına da ahşap koruma çalışması gerçekleştirdi. Bilecik’in şu an olduğu gibi gelecekteki en cazip noktalarından biri olacak Pelitözü Gölpark, Bilecik Belediyesi tarafından şehrin vitrini konumunda olacak şekilde tasarlanıyor” dedi.


’’VATANDAŞIMIZA VERDİĞİMİZ TÜM SÖZLERİ YERİNE GETİRİYORUZ’’


Belediye Başkanı Selim Yağcı, ’’Hemşerilerimize verdiğimiz tüm sözleri yerine getiriyoruz’’ ifadelerini...