20 / 04 / 2024

bilecik TOKİ Konutları

bilecik TOKİ Konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçireceği 117 konutun ihalesi yapıldı.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları!

Toplamda 36 adet daireden meydana gelen TOKİ Bilecik Pazaryeri'nde stoklarda bulunan 2 adet konut kurasız olarak açık satışta. İşte, Bilecik Pazaryeri TOKİ Konutları başvuruları...

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 30 Eylül'de teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap Toplu konut Konut İdaresi (TOKİ) konutlarının teslimat programı açıklandı.

TOKİ Bilecik Bozüyük 2. Etap Konutları ay sonunda teslim edilecek!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir süredir gündemi meşgul eden 2.’inci etap TOKİ konutlarının ay sonunda teslim edileceği belirtildi.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları için yol yapılacak!

Bilecik Bozüyük Belediye Meclisi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ konutları için alternatif yolların yapılmasına karar verildi.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvurusu!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvurusu başladı ve devam ediyor. Ödeme planı kapsamında 144 aya kadar vade sağlanan projede 82 adet konut satışta.

Bilecik Bozüyük TOKİ 2. Etap Konutları'nın kuraları çekildi!

Bilecik Bozüyük'te yapımı tamamlanan 2. etap TOKİ konutlarında 3.’üncü etap konut satışları için başvuruların sona ermesiyle birlikte kur’a çekimi yapıldı. Kur’ada ismi çıkan vatandaşlar 20-29 Nisan tarihleri arasında sözleşme imzalayacak.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar varan vade sağlanıyor. Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları kurası 15 Nisan 2016 gününde yapılacak.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuruları bugün başladı. Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan TOKİ Bilecik Bozüyük projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme sağlanıyor.

Bozüyük TOKİ konutlarında 3.'üncü etap satışları başlıyor!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 2.’inci etap TOKİ konutlarının ardından 3.’üncü etap konut satış başvuruları 14 Mart Pazartesi günü başlıyor.

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları başvuru süreci devam ediyor. Dairelerin 106,31 metrekare büyüklükte dizayn edildiği projede aylık taksitler 650,08 TL'den başlıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük fiyat listesi!

Bilecik Bozüyük TOKİ Konutları 'nda toplam 106 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede 3+1 daire tipleri yer alıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Bitlis Beşminare 'de 169 adet TOKİ Konutlu satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

bilecik TOKİ Konutları Haberi

bilecik TOKİ Konutları

TOKİ tarafından Bilecik’in Söğüt İlçesi Kayhan Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 117 konutun ihalesi yapıldı. Dün yapılan ihale kapsamında ayrıca cami, büfe ile altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor.

Yükseklikleri zemin+4 olan konutların 8’i 1 oda 1 salon, 59’u 2 oda 1 salon ve 50’si ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.

Geleneksel ve modern mimarinin sentezlendiği TOKİ Bilecik Söğüt projesinde, zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü fibercement kaplamalar, söveler, kat silmeleri ve ferforce korkuluklu dekoratif geniş pencerelere yer verildi.

Bilecik Söğüt TOKİ Konutları projesiyle yerleşim alanı; camisi, büfesi, parkı, peyzajı, oyun ve spor alanlarıyla nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezine...