19 / 04 / 2024

Bilgi Evi nerede

Bilgi Evi nerede

Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. Hürriyet Mahallesi'nin yolları Bağcılar Belediyesi tarafından yenileniyor...

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Meram Fahrünnisa Evleri nerede? 

Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Meram Fahrünnisa Evleri nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Park Joven Bilkent nerede?

Park Joven Bilkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Park Joven Bilkent nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bilgi verelim.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Stanley Kubrick'in evi nerede?

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tez bugünkü yazısında Stanley Kubrick’in evini kaleme aldı. İşte Tez'in o yazısı...

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Erzurum Pasinler'e yeni bilgi evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bilge bir neslin inşası için yaptığı eğitim yatırımları şehrin dört bir sathında sürüyor. 

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Türkiye'nin metropol şehri olan İstanbul, dünyanın en büyük şehirleri arasında yer alıyor. Herkes İstanbul'da bir evi olsun istiyor. Peki İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Cibali Bilgi Evi, Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi!

Fatih Belediyesi'nin onrarım yaptıktan sonra bilg evi olarak kullandığı Cibali Bilgi Evi binası 10 yıllığına Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi.

Bilgi Evi nerede Haberi

Bilgi Evi nerede

Bilgi Evi'nin üzerinde bulunduğu Hürriyet Mahallesi'nin yolları Bağcılar Belediyesi tarafından yenileniyor. 


Bakırköy'den ayrılarak ilçe statüsü kazandığı 1992 yılında yetersiz alt yapısı, plansız gelişimi ve kalabalık nüfusu ile büyük bir köyü andıran Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. 


Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık ın mücadelesi sonucu kapatılan Evren Mahallesi'ndeki İÇDAŞ ve ORPAŞ demir çelik fabrikaları ile mandıraların yerine planlı yerleşim alanlar her türlü önemli toplantıya ev sahipliği yapan Halk Sarayı inşa edildi. 


Bağcılarda hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında had safhaya gelmiş otopark sıkıntısı ve oyun alanı yetersizliği nedeniyle daracık sokağa hapsolmuş çocuklar için her türlü sosyal donatıların yer aldığı yaşam alanları inşa ediliyor. 


Sokaklar yenileniyor Hayata geçirilen önemli projelerden olan...