20 / 04 / 2024

bilgi üniversite can holding

bilgi üniversite can holding

Can Holding, Laureate International bünyesinde olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni satın aldı. 

Mahmut Can Çalık kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Çalık Denim’de hangi görevi yürütüyor?

Mahmut Can Çalık kaç yılında doğdu? Üniversite eğitimini nerede tamamladı? İş hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev alıyor? İşte Mahmut Can Çalık ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Doğa Koleji yine satıldı! Dev kurum artık İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin!

Doğa Koleji, vakıf üniversitelerinden İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin de bünyesinde olduğu Can Eğitim Grubu’na satıldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi 90 milyon dolara satıldı!

Can Holding, Laureate International bünyesinde olan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni satın aldı. 

Soner Canözer, FU Gayrimenkul Bilgi İşlem Yöneticisi oldu!

Banka ve kurumlara sağladığı ipotek tesisi hizmetiyle sektörünün zirvesinde yer alan FU Gayrimenkul’un yeni Bilgi İşlem Yöneticisi Soner Canözer oldu.

Şevket Can: Tarsus'un çehresini değiştiriyoruz!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, düzenlediği basın toplantısında yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

Şevket Can: Tarsus'ta dönüşümün yol haritası belirlendi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, müteahhitlerle toplantı yaparak kentsel dönüşümü görüştü. Yapılacak hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Can, yol haritalarının belli olduğunu söyledi.

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Eyüp Gül: Kentsel dönüşümde asıl amaç can güvenliği!

İnegöl Müteahhitler Derneği'nde düzenlenen toplantıda Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül tarafından müteahhitlere bilgi verildi. Gül, "Kentsel Dönüşüm Kanununun asıl gayesinin vatandaşın can güvenliğini sağlamak" dedi.

Üniversite öğrencileri VİKO endüstriyel tesislerini gezdi!

Akademik bilgi birikimini katma değere dönüştürmenin bir yolu da üniversite ve sanayi arasında oluşturulacak iş birliklerinden geçiyor. Viko, öğrencilerin kariyer yolculuğuna da ışık tutuyor.

Sibel Can'ın villası, mimarları birbirine düşürdü!

Sanatçı Sibel Can'ın Beykoz Konakları'ndaki villasının iç mekan düzenlemesini yapan mimarlık şirketi, "dekorasyonun başka bir şirket tarafından yapılmış gibi gösterilmesi" üzerine tazminat davası açtı...

Emlak Konut GYO İzmir Can Atakent Tesisleri değerleme raporu!

Emlak Konut GYO İzmir Can Atakent Tesisleri değerleme raporunu yayınladı...

DASK yaptırmak için istenilen bilgi ve belgeler nelerdir?

Eviniz belediye sınırları içinde ve henüz DASK'ı yapılmamışsa, zorunlu deprem sigortası için işe DASK yaptırmak için istenilen bilgi ve belgeler nelerdir, ayrıntılarını okuyarak başlayabilirsiniz...

İstanbul Bilgi Üniversitesi Gayrimenkul Sertifika Programı!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü İşbirliğiyle, Gayrimenkul Sertifika Programı başlatıyor...

bilgi üniversite can holding Haberi

bilgi üniversite can holding

Laureate International Universities bünyesinde bulunan İstanbul Bilgi Üniversitesi resmen Can Holding'e satıldı. Can Holding üniversite için 90 milyon dolar ödedi.

Sözcü Gazetesi'nden Can Mumay'ın haberine göre, Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu satışın ardından açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“1994 yılında kurulan Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı'na yeni destekçilerimiz katılmıştır. Bu doğrultuda Can Ailesi, vakfımızın destekçileri arasındaki yerini almıştır. Bilime ve eğitime destek vermek, üniversite eğitimine yeni bir soluk getirmek amacıyla, 1994 yılında kurulan Bilgi Eğitim ve Kültür Vakfı'na yeni destekçilerimiz katılmıştır. Bu doğrultuda Can Ailesi, vakfımızın destekçileri arasındaki yerini almıştır. Destekçi katılımlarının, gerek vakfımızı gerekse vakfımız tarafından kurulan İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni olumlu yönde etkilediğini geçmişimiz bize göstermektedir."

‘AKADEMİK KADROLARDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK’

Üniversitemizin mevcut yönetimi ile akademik ve idari kadroları...