28 / 03 / 2024

Bilişim Vadisinde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak

Bilişim Vadisinde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilişim Vadisi'nde inşaat işleri ihalesinin bu ay içinde yapılacağını, önümüzdeki yıl itibarıyla da Bilişim Vadisi'nde hayatın başlayacağını açıkladı.

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rota Anka Bilişim Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Koçak ve İsmail Hakkı Sevin ortaklığında kuruldu.

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serhat Telekomünikasyon İletişim Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Demirel ve Serhat Demirel ortaklığında kuruldu.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü 2023 yılından umutlu! İşler hareketlendi, güven artıyor! Yeni Evim Kampanyası konuta talebi artıracak

Seçim öncesi inşaat sektörüne yönelik açıklanan destek ve kredi paketleri, inşaat malzemeleri üretimini de hareketlendirdi. İMSAD tarafından yayınlanan Ocak 2023 Raporu’na göre, önümüzdeki aylarda sektörü hareketli günler bekliyor.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilişim Custom İnşaat Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Demiroğlu tarafından kuruldu.

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz tarafından kuruldu.

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agt Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Karabulak tarafından kuruldu. 

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Worrks Emlak Bilişim Elektronik İnşaat Metal Otomotiv Gıda Limited Şirketi Eyüpsultan'da İpek Güneş tarafından kuruldu.

Bilişim Vadisinde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak Haberi

Bilişim Vadisinde inşaat ihaleleri bu ay yapılacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilişim Vadisi'nde altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini, bu ay içinde inşaat ihalelerinin yapılacağını bildirdi. Işık, "Ondan sonra da önümüzdeki yıl itibarıyla Bilişim Vadisi'nde hayat başlayacak" dedi. Bilişim Vadisi ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Işık, vadinin şantiye alanına döndüğünü, özellikle kanalizasyon, su, doğalgaz gibi altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. 


Bilişim Vadisi'nde faaliyet gösterecek firmalarla yer tahsisleri için görüşmeler yaptıklarını anlatan Işık, şu bilgileri verdi: "Konseptini, inşaat ihalesini yaptıktan ve bazı çalışmalarımızı nihayete erdirdikten sonra görüşmelere başlayacağız. İlgi gayet iyi. Yerel ve uluslararası firmalar ilgi gösteriyor. Arzu ettiğimiz konsepte uygun firmaların burada yer alması. Çok acelemiz yok. İnşaatın mesafe almasını önemsiyoruz. 

Şu anda burada, teknoloji geliştirme bölgelerine ve Ar-Ge merkezlerine verilen tüm teşvikler var ama...