25 / 04 / 2024

bim file nerede

bim file nerede

Perakende sektörünün firmalarından BİM'in farklı bir konseptle tüketiciye sunduğu yeni zinciri FİLE'nin ilk mağazası Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açıldı.

Galip Aykaç nerede doğdu? Hangi ödülleri kazandı? BİM’de hangi alanlarda çalıştı?

Galip Aykaç kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? BİM’de hangi pozisyonlarda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Galip Aykaç’ın hayatı...

Prestige Mall AVM'de BİM FİLE mağazası açıldı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalannın ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor.

BİM, FİLE markası ile yoluna devam ediyor!

Türkiye'yi discount modeli ile tanıştıran BİM, aynı anlayışı FİLE markası ile süpermarkete taşıyor. Rakiplerin küçük mağaza açılımına karşı hamle olarak da değerlendirilen FİLE'lerin ilki Bahçeşehir'de açılacak.

BİM'in süpermarket konsepti File'nin ilk mağazası Bahçeşehir'e!

File markası ile ‘süpermarket’ pazarına giren BİM’in İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, discount (indirim) süpermarket konseptiyle yeni bir satış modeli sunacaklarını söyledi..

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak!

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

BİM File mağazası Prestij AVM'de açılacak!

Perakende sektörünün merakla beklediği BİM'in yeni konsepti File'nin ilk mağaza açılışı için geri sayım başladı. File'nin ilk mağazası şubat ayında İstanbul Bahçeşehir'de bulunan Prestij AVM'de açılacak.

Bim'den yeni market! File!

Türkiye'de 4 bin 395 şube ile indirimli marketler zincirinin lideri olan BİM, yeni bir atak yapmaya hazırlanıyor. BİM yönetimi, File markası altında yeni bir zincir kurmak için İcra Kurulu'na yetki verdi.

BİM'den yeni perakende modeli: File!

BİM'den yeni bir market zinciri daha geliyor. BİM'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre; File markası altında yeni bir perakende modeli çalışması yapılacağı açıklandı.

BİM, File markası altında yeni bir market zinciri kuracak!

BİM tarafından yapılan açıklamada "FİLE markası altında yeni bir perakende modelinin tasarlanması, denenmesi ve gerektiğinde uygulamaya geçirilmesi için tüm çalışmaları yapmak üzere şirketin İcra Kurulu'nun yetkilendirilmesine karar verildi"...

BİM, File market zinciriyle büyüyecek!

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “ File ” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

BİM, File isimli market zinciriyle büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor!

BİM, "File" isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor. File zincirinde yer alacak mağazalar 1.000 metrekarenin üzerinde bir alana sahip olacak...

BİM, File isimli market zinciri kuruyor!

Yeni bir şeyler söylemek üzere pazardaki stratejisini kırmızı çizgide tutan BİM, “ File ” isimli market zinciriyle Migros ve CarrefourSA gibi büyük marketlerle rekabete hazırlanıyor.

35.sokak nerede?

Akşan Yapı projesi olan 35. Sokak Evleri konum olarak İzmir- Ulukent sınırları içinde yer alıyor. 35.sokak nerede, konum, ulaşım ve kroki bilgiler haberimizde yer alıyor

bim file nerede Haberi

bim file nerede

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası FİLE mağazalarının ilkini açtı.


İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mail alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken, 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor. FİLE mağazalarında tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, iyi veya en iyi kalitede ve yüksek standartlarda üretilmiş ürünlerle, sürekli düşük fiyatlardan karşılamak hedefleniyor. Özel ve sıcak bir tasarımı olan bu mağazalarda tüketici kendi mahallesindeki çarşıda alışveriş yapıyormuş gibi rahat bir ortamda ihtiyaçlarını karşılıyor. Her birinde yaklaşık 35 çalışanı olan FİLE mağazalarında fiyatlar 'her gün düşük fiyat' prensibiyle belirlendiği için özel promosyon günleri yapılmayacak. Yeni FİLE mağazasının açılması nedeni ile bir açıklama yapan BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu: "Yeni bir konseptle hizmete sunduğumuz ilk FİLE mağazamızın gördüğü büyük...