29 / 03 / 2024

bimeks 25. yıl kutlamaları

bimeks 25. yıl kutlamaları

Hikâyesi 1989'da Akgiray kardeşler tarafından Kadıköy'ün Mühürdar Caddesi'nde 80 metrekarelik bir dükkânda başlayan teknoloji zinciri Bimeks, 25'inci yaşını kutluyor. Firmanın Türkiye'nin 58 ilinde 140'tan fazla mağazası var...

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

2023 yılında 25 bin 883 şirket kepenk indirdi!

TOBB tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, Aralık 2023'te 5 bin 952 şirket daha kapandı ve böylece 2023 yılında kapanan toplam şirket sayısı 25 bin 883 olarak kaydedildi. İşte açıklanan o rakamlar...

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilmesi için 25 milyon lira istenmiş!

1952 yılında İstiklal Caddesi'nin genişletilebilmesi için Belediye bazı kararlar almış ve bu çalışmalar için 25 milyon lira istenmiş.

Skoda’da açıkladı! Yılın son günlerinde 25 bin TL zam yaptı...

Skoda markası tarafından yapılan açıklamada yüm modellerine 25 bin TL daha zam yapıldığı kaydedildi. Geçtiğimiz ay tüm model ve paketlerine 25 bin TL zam yapan marka aralık ayı fiyat listesinde de aynı şekilde fiyat artışına gittiğini açıkladı. İşte 2023 yılının son sıfır Skoda modellerinin listesi

Çatalla kiracısına saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi!

Bakırköy'de yüzde 100'ün üzerinde kira artışını kabul etmeyen kiracısına çatalla saldıran ev sahibinin 25 yıl hapsi istendi. 

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatı

Akzirve Strada Bahçeşehir'de yıl sonu indirimi başladı! 72 aya varan vade fırsatı ve yüzde 25'e varan indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Migros'tan 70’nci yıl indirimleri! Bebek bezlerinde yüzde 40 ve çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim!

Migros, 70’nci yılını yeni indirim kampanyasıyla kutluyor. Bu doğrultuda, Bebek bezlerinde yüzde 40 ve çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim fırsatı başladı. İşte 12 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Kiracı ve ev sahipleri dikkat! Kirada yüzde 25 sınırı bir yıl daha uzatılacak mı? Adalet Bakanı Tunç resmen açıkladı!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kirada yüzde 25 sınırının bir yıl daha uzatılması ve kısa süreli gayrimenkul kiralama konularına ilişkin açıklama yaptı. Tunç, kirada yüzde 25 sınırına ilişkin, “Daha yeni uzatıldı. Fahiş kiraları önlemenin yolu konut arzını artırmak” dedi.

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

İngiltere’de evsiz sayısı son 25 yılın rekorunu kırdı!

İngiltere’de açıklanan son resmi verilere evsiz sayısı son 25 yılın en yüksek seviyesini görerek rekor kırdı. Bu kapsamda, bu yıl 105 bin hane halkı ve 131 binden fazla çocuk otellerde ya da pansiyonlarda konaklıyor.

Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Mayıs ayı piyasa anketi sonuçlarını açıkladı. Merkez Bankası ankette yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Dolar ne 25 TL ne de 40 TL olacak! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

EYT’de çarpıcı iddia! Kadınlara 20 yıl erkeklere 25 yıl koşulu

Milyonlarca EYT’li kişinin beklemiş olduğu düzenlemede ayrıntılar tek tek belli oluyor. Peki EYT’li kişilerde 20 ve 25 yıl koşulu ne oluyor? İşte detaylar…

bimeks 25. yıl kutlamaları Haberi

bimeks 25. yıl kutlamaları

Hikâyesi 1989'da Akgiray kardeşler tarafından Kadıköy'ün Mühürdar Caddesi'nde 80 metrekarelik bir dükkânda başlayan teknoloji zinciri Bimeks, 25'inci yaşını kutluyor. Bugün Türkiye'nin 58 ilinde 140'tan fazla mağazası olan çeyrek asırlık şirket, 25'inci yılını İstanbul'da düzenlediği bir akşam yemeğinde kutladı. Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, şirketi geçmişten bugüne taşıyan en büyük gücün dürüstlük çerçevesindeki farklı bir bakış açısı olduğunu söyledi. Electroworld ve Darty mağazalarını satın almalarının etkisiyle bu yılı yüzde 100 artışla 1.35-1.4 milyar lira ciro ile tamamlayacaklarını belirten Akgiray, "Aynı metrekaredeki büyümenin ise yüzde 15'in üzerinde gerçekleşeceğini açıkladı. Akgiray, kredi kartlarına getirilen taksit sınırlamasının daha hızlı bir büyümeyi engellediğini söyledi. 


KÂRLILIĞA ODAKLANACAK 

Bimeks'in 2013 satış gelirleri 696.6 milyon lira olarak gerçekleşmişti. Şirket bu yılın dokuz ayında ise yüzde 100 artışla 874.7...