16 / 04 / 2024

bimeks kuşadası şubesi

bimeks kuşadası şubesi

Bimeks Aydın'da Kuşadası mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Böylece Bimeks'in Aydın'daki şube sayısı 4'e yükseldi...

Kuşadası'ndaki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuşadası'nın her segmente hitap edecek bir turizm destinasyonuna sahip olduğunu belirtti.

2. Kuşadası Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak!

2. Kuşadası Yat Yelkenli Yat yarışları 31 Ağustos'ta yapılacak. Kuşadası Yelken Kulübü ve Ege Açıkdeniz Yat Kulübü tarafından Kuşadası Setur Marina desteği ile düzenlenen Kuşadası tarihinin tek yelkenli yat yarışı ilk kez geçen yıl gerçekleşmişti.

Porland Kuşadası mağazası kapılarını açtı!

Kuşadası AVM ’ de, 1390 metrekare alanda, hem ev hem de gastronomi müşterilerine hitap eden Porland, dekorasyonda stil oluşturan binlerce çeşit, renk ve desen sunuyor...

KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Marina'da yapılacak!

Setur Marina ile KAYK ve EAYK işbirliğinde düzenlenecek olan “KAYK - EAYK 2. Kuşadası Yelkenli Yat Yarışı Setur Kuşadası Marina Kupası” 31 Ağustos 2014 tarihinde Kuşadası’nda gerçekleştirilecek.

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Çoğunluğu Amerikalı turistlerden oluşan ziyaretçilerin bir kısmı, düzenlenen tur programlarıyla Efes antik kenti ile Meryemana Evi'ni ziyaret etti. Tur programına katılmayan turistler ise Kuşadası'nda alışverişe çıktı...

Kuşadası 2014 sonuna kadar 620 bin turist bekliyor!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı.

Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle 12 bin 750 turist geldi!

Kuşadası'na Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı. Gemilerle toplam 12 bin 750 turist ilçeye giriş yaptı.

Kuşadası'na 1 günde 12 bin 750 turist geldi!

Türkiye'nin önemli kruvaziyer turizm merkezlerinden olan Kuşadası'na, aynı günde 4 gemiyle 12 bin 750 turist geldi. Kuşadası Limanı, "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyerleri ağırladı

Kuşadası 620 bin turist bekliyor!

Kuşadası Limanı 'na yanaşan kruvaziyer gemileriyle bir günde personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı. Yıl sonuna kadar bölgeye 620 bin turist gelmesi bekleniyor

Kuşadası'na kruvaziyerle turist yağdı!

Kuşadası Limanı'na yanaşan "Louis Olympia", "Splendour Of The Seas", "Thamson Majesty" ve "Celebrity Reflection" isimli kruvaziyer gemileriyle personel dahil 12 bin 750 turist giriş yaptı.

Aydın Kuşadası'nda icradan 6 adet satılık gayrimenkul: 1 milyon 950 bin TL!

Aydın İli Kuşadası'nda yer alan gayrimenkuller Kuşadası 1. İcra Dairesi tarafından 16 Eylül 2014 günü saat 09.00 ile 09:10 arası ihaleye çıkıyor.

Kuşadası mavi dünyası ile büyülüyor!

Ege Bölgesi'nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası, karada ve denizde olduğu gibi deniz altındaki güzellikleriyle de büyülüyor. Her yıl yüzbinlerce turist ağırlayan bölge için yapılan araştırmalarda sualtı dünyasının bilinmeyen yönleri çıktı

Kuşadası'ndaki tüm oteller bayram nedeniyle yüzde 100 doluluğa ulaştı!

TÜRSAB Kuşadası Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Fahrettin Çiçek, "Hem dış kaynaklı hem de iç turizmde artan taleple Kuşadası'ndaki tüm oteller yüzde 100 doluluğa ulaştı" dedi.

bimeks kuşadası şubesi Haberi

bimeks kuşadası şubesi


Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Şirketimiz 2013 yılında açmış olduğu 7.mağazası, toplamda ise 76. mağazası 05 Nisan 2013 Cuma günü Aydın İli, Camikebir  mahallesi,  İsmet İnönü Bulvarı  No: 58 A  Kuşadası-AYDIN  adresinde faaliyete geçmiştir.

Şirketimizin Aydın ilinde faaliyet gösterdiği mağaza sayısı KUŞADASI-AYDIN ile birlikte 4'e...