18 / 04 / 2024

Bimeks mağazaları ne zaman açıldı

Bimeks mağazaları ne zaman açıldı

Türkiye’nin perakendecisi Bimeks, onlarca üründe geçerli olan büyük açılış indirimi ile Kıbrıslılarla buluşuyor. 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılış tarihi 24 Kasım 2015, saat 11:00 olarak belirlendi.

Bimeks yeni mağazasını Amasya Merzifon'da açtı!

Türkiye’nin ilk teknoloji perakendecisi bimeks, 139. mağazasını Amasya Merzifon ilçesinin en işlek ve merkezi caddelerinden Hacırahat Caddesi’nde açtı.

AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Herkesin merakla beklediği alışveriş merkezleri 11 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Peki AVM-mağazalar savaşında kim, ne istiyor?

Sinan Öncel: AVM mağazalarında 3 ay kirasız dönem olmalı!

Yaklaşık 2 aydır koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde. Markalar, kira ötelemesi isterken, AVM yatırımcıları borçlara faizsiz erteleme talep ediyor. Peki AVM'ler açılınca mağazaların kira durumları ne olacak? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

GS Store mağazalarını kapattı!

Galatasaray’ın resmi ürünlerini satan GS Store, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını açıkladı…

3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

3. İstanbul projesi Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.  Peki 3. İstanbul cadde mağazaları ne zaman satışa çıkıyor?

Bağdat Caddesi'ne yeni mağazalar açılıyor!

Son zamanlarda kapanan mağazalarla gündeme gelen Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor. Açılmaya hazırlanan yeni mağazalar Cadde'yi eski günlerine dönmeye hazırlıyor.

AVM Yasası ve Büyük Mağazalar Sicili!

AVM Yasası 2014 teklifinde yer alan Büyük Mağazalar Sicili nedir? AVM'ler Büyük Mağazalar Sicili ile mi takip edilecek? Büyük Mağazalar Sicili, AVM'ler için ne anlam ifade edecek? Büyük Mağazalar Sicili nerede oluşturulacak?

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Bimeks mağazaları ne zaman açıldı Haberi

Bimeks mağazaları ne zaman açıldı

Türkiye’nin perakendecisi Bimeks, onlarca üründe geçerli olan büyük açılış indirimi ile Kıbrıslılarla buluşuyor. Kıbrıs’ı Doğu Akdeniz’in teknoloji üssü haline getirmek amacıyla 24 Ekim saat 11.00’de Lefkoşa’daki 1001 Airport Mall Shopping Centre’de mağaza açacak olan Bimeks, teknolojiyi ‘herkes için ulaşılabilir’ kılacak. Kıbrıs’ın ilk teknoloji perakendecisi olmaya hazırlanan ve 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılış tarihi 24 Kasım 2015, saat 11:00 olarak...