26 / 04 / 2024

Bimeks Ordu açılış

Bimeks Ordu açılış

Yaklaşık iki buçuk yıldan beri Ordululara hizmet veren bimeks mağazası, 19 Eylül Stadyumu yanındaki yeni yerine taşınarak açılışı gerçekleştirildi..

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi yarın açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'nin yarın yapılacak açılışla birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Ordu Çambaşı Kayak Merkezi bu kış açılıyor!

Denizde havalimanına en yakın kayak merkezi "Ordu Çambaşı Kayak Merkezi" bu kış mevsiminde açılıyor..

Ünye Hizmet Binası açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Büyükşehir tarafından hizmetlerin tek elden sürdürülmesi amacıyla hazırlanan Ünye Hizmet Binasını ziyaret etti. Eksiklikleri tamamlanan hizmet binasının resmi açılışının önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.

Ordu Eczacı İlhan Hazinedar Ortaokulu Salı günü açılıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırdığı ortaokul Salı günü açılıyor.

Ordu Durugöl AVM'nin ihalesine hangi firmalar katıldı?

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Durugöl Mahallesi’ne yapılacak olan AVM ihalesine 4 şirketin Ordu A.Ş. adı altında katıldığı öğrenildi.

Ordu Akkuş Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor!

Akkuş'un en güzel turizm alanlarından bir tanesi olan Küçükkertil Mesire Alanı yeniden hizmete açılıyor. Akkuş Belediyesi tarafından yaptırılacak restorant inşaatı başlıyor.

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji

Ordu'daki 99 projenin açılışı yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve genel idare tarafından Ordu genelinde son 22 ay içerisinde yapımı tamamlanan yaklaşık 244 milyon lira değerindeki 99 kamu yatırımı için toplu açılış töreni düzenlendi...

Altınordu'nun ilk cemevi açılıyor!

Altınordu ilçesinin ilk ve tek cemevi olma özelliğini taşıyan, Nizamettin Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Ordu Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi açılışa hazır hale geldi.

Ordu-Giresun Havalimanı açılışı yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılış töreninde, bugünün Ordu ve Giresun için tarihi bir gün olduğunu ifade ederek, "Bugün olmaz denilenin olduğu, yapılamaz denilenin yapıldığı bir gün." diye konuştu.

Ordu-Giresun Havalimanı bugün açılıyor!

Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için 24 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan ve bugüne kadar 36 milyon ton taş dökülerek deniz ortasında 7 kilometrelik dolgu tahkimatı yapılan 3 kilometrelik piste sahip Ordu-Giresun Havalimanı bugün açılıyor.

Ordu-Giresun Havalimanı resmi açılış için hazırlanıyor!

Avrupa ve Türkiye'nin deniz doldurularak inşa edilen tek havalimanı olan ve 36 milyon ton taş kullanılan Ordu-Giresun Havalimanı, 22 Mayıs cuma günü açılıyor.

Bimeks Ordu açılış Haberi

Bimeks Ordu açılış

2012 yılından beri Ordu halkına uygun fiyatları ve kaliteli servisiyle hizmet sunan Bimeks mağazası, Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Altınordu adresindeki yeni yerine taşındı. 19 Eylül Stadyumu’nun hemen yanında açılan Bimeks’in 140. mağazası merkezi konumu itibarıyla vatandaşların daha kolay ulaşabileceği bir yer olma özelliğini taşıyor.

Yeni Bimeks mağazasının açılışına, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bimeks Ordu Kordinatörü Emre Karamanoğlu, Bimeks Satış Direktörü Kayhan Ozar, bimeks çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesme töreninde konuşan Ordu Bimeks Satış Direktörü Kayhan Ozar, açılışı yapılan mağazanın Ordu’ya çok önemli hizmetler vereceğini söyledi. Bimeks Ordu Kordinatörü Emre Karamanoğlu da yeni mağazanın herkese hayırlı olmasını, teknolojinin takip edilmesi gerektiğini belirterek yeni satış binasının geniş, alışveriş için daha elverişli olduğunu belirtti. Konuşmanın ardından dua edilerek...