19 / 04 / 2024

Bimeks Ordu yeni mağaza açılış

Bimeks Ordu yeni mağaza açılış

Yaklaşık iki buçuk yıldan beri Ordululara hizmet veren bimeks mağazası, 19 Eylül Stadyumu yanındaki yeni yerine taşınarak açılışı gerçekleştirildi..

TOKİ Ordu Gürgentepe projesiyle 112 yeni konut geliyor! İhalesi 11 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu Gürgentepe projesi 112 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu projenin ihalesi 11 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Ordu'ya 200 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'da iki yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler Aybastı ve Gürgentepe ilçelerinde yükselecek.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesi için yeni tarih açıklandı! 88 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ordu'ya 170 yeni konut müjdesi! Beklenen proje yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Ordu 2023 projesiyle işte bu ilçeye 88 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesiyle Aybastı ilçesine tam 88 yeni konut geliyor. Projenin ihalesi Pazartesi günü saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Ordu projesi için beklenen gün geldi! Tam 88 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu 2023 projesi için beklenen gün geldi. Sadece tek bir ilçede hayata geçirilecek olan projede 88 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi! Tam 170 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ Ordu projesinde resmen son dakika müjdesi geldi. Sadece tek bir ilçeye tam 170 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Ordu projesiyle 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu'da da 114 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu Kabadüz'de 74 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ordu'ya 74 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ordu'nun Kabadüz ilçesinde 74 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Şubat 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bimeks Ordu yeni mağaza açılış Haberi

Bimeks Ordu yeni mağaza açılış

2012 yılından beri Ordu halkına uygun fiyatları ve kaliteli servisiyle hizmet sunan Bimeks mağazası, Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi Altınordu adresindeki yeni yerine taşındı. 19 Eylül Stadyumu’nun hemen yanında açılan Bimeks’in 140. mağazası merkezi konumu itibarıyla vatandaşların daha kolay ulaşabileceği bir yer olma özelliğini taşıyor.

Yeni Bimeks mağazasının açılışına, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bimeks Ordu Kordinatörü Emre Karamanoğlu, Bimeks Satış Direktörü Kayhan Ozar, bimeks çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurdele kesme töreninde konuşan Ordu Bimeks Satış Direktörü Kayhan Ozar, açılışı yapılan mağazanın Ordu’ya çok önemli hizmetler vereceğini söyledi. Bimeks Ordu Kordinatörü Emre Karamanoğlu da yeni mağazanın herkese hayırlı olmasını, teknolojinin takip edilmesi gerektiğini belirterek yeni satış binasının geniş, alışveriş için daha elverişli olduğunu belirtti. Konuşmanın ardından dua edilerek...