18 / 04 / 2024

bimin markası

bimin markası

BİM'in yeni markası File Bahçeşehir'de şube açacak. Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak.

İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağazaya ulaşacak!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarına devam eden İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Folkart, İzmir'de en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu!

Kurulduğu 2011 yılından bugüne kadar 11 farklı projeyi tamamlayarak teslim eden Folkart, İzmir’de inşaat şirketleri arasında en çok tavsiye edilen yaşam markası oldu...

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Türkiye'nin 101 popüler franchise markası!

Franchising sektörünün popüler markalarını "Bayim Olur Musun?" dergisi derledi. İşte Türkiye'nin 101 popüler franchise markası...

Ceylan İnşaat, Türkiye’nin inşaat alanındaki altın markası seçildi!

1995 yılından itibaren inşaat sektöründe faaliyetlerine devam eden Ceylan İnşaat, İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri kapsamında 1'incisi gerçekleştirilen Türkiye Altın Marka Ödülleri'nde  ‘Yılın İnşaat Markası’ ödülünü aldı.

Yılın İnşaat Markası ödülü Ceylan İnşaat’a verildi!

Ceylan İnşaat Yılın İnşaat Markası ödülünün sahibi oldu. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sona erdi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül sahipleri belli oldu.

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

Yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı yapıldı!

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM)’de 7 Kasım 2017 tarihinde Dyo'dan '' Yalıtım 4.0'' devrimini başlatan yeni yalıtım markası DYOTHERM/ISOLTECO 110'un lansmanı gerçekleştirildi...

Esta, Benesta markası ile konut üretecek!

Esta Construction Benesta markası altında, her metrekaresi çocuklu aileler için dizayn edilmiş konut projeleri hayata geçirmek için çalışmalara başlıyor.

Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de!

Sea Pearl Ataköy projesinde fiyatlar 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlayarak değişiyor. Jumeriah markası Sea Pearl Ataköy'de yer alıyor.

Sinpaş, gayrimenkul sektörünün Süper Markası seçildi!

Gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimiyle yenilikçi ve öncü projeleri hayata geçiren Sinpaş, ‘Supermarkalar 2016 Türkiye’ araştırmasında gayrimenkul kategorisinde özel sektörün tek ‘Süper Markası’ seçildi.

Türkiye’nin 18 markasının 2'si inşaat!

Superbrands Türkiye, geçen hafta, 2016 yılının süpermarkalarını açıkladı. 18 marka Türkiye’nin süpermarkası olmaya hak kazandı. 18 markanın 2'si inşaat markası.

bimin markası Haberi

bimin markası

Yaklaşık 1000 metrekarelik bir alanda açılacak ve 2015 içinde sayısının 10’a çıkması hedeflenen File mağazalarında, düşük fiyat prensibi olacak. Yeni konsept ile tasarlanan mağazalarda, 3 bin-3 bin 500 farklı ürün yer alacak ve özel et, şarküteri, taze sebze  meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri bulunacak. Bim İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, şunları söyledi: “Ürün portföyünde de, ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra, özel markalar hazırlıyoruz. File’de satışa sunulacak 3 bini aşkın ürünün yüzde 25’i bu tip özel markalardan oluşacak. Temel ürün kategorilerinde şimdiden belirlenen 3 yeni özel marka bulunuyor. Bunlardan ilki işlenmiş gıda ürünleri için çiftçi anlamına gelen ‘Harras’ markası olacak. Kişisel bakım ürünleri için lanse edilecek özel marka ‘Daycare’; temizlik ürünleri için kullanılacak özel marka ise ‘Actisoft’...