24 / 04 / 2024

bina yapı denetim ücretleri

bina yapı denetim ücretleri

Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illeri etkileyen deprem, yapı denetiminin önemini bir kez daha gösterdi...

Güvenli bina için yapı denetimi şart!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Elazığ'da meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen depremde yapı denetimi yapılan hiçbir binanın yıkılmadığını belirtti...

Yapı denetim sistemi ile 898 bin bina depreme karşı güvencede! Tam 6,6 milyon bağımsız bölüm denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 2011 yılında hayata geçirilen "yapı denetim sistemi" kapsamında bugüne kadar 898 bin bina, 6,6 milyon bağımsız bölümün denetlendiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

Yapı denetim sistemi binaları güvence altına alıyor! 

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Türkiye'de uygulamaya konulan yapı denetim sisteminin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "2000 yılından sonra ülkemizde gerçekleşen depremlerde yapı denetim sisteminde denetlen hiçbir bina yıkılmamıştır" diye konuştu. 

Körfez Belediyesi yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı!

Körfez’de faaliyet gösteren firmalar ile ortak bir akıl oluşturmak adına düzenlenen toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri yapı denetim firmalarına önemli bilgiler aktardı.

Mardin'de yapı denetim paneli düzenlendi!

Mardin’de ’Yapı denetimin sorunları ve çözüm önerileri’ konulu bir panel düzenlendi. Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Saraçoğlu da, yapı denetim kuruluşlarının yapılan tenzilatlar sebebiyle maddi zorluklar yaşadığına dikkat ç

Estanbul Yapı Denetim Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Estanbul Yapı Denetim Merkezi Limited Şirketi, Fikret Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Beylikdüzü, Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Beycity Residence A Blok'ta kuruldu.

Yeşilköy Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilköy Yapı Denetim Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy Yeşilköy Mahallesi 'nde, Ömer Tuna Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Güzelkent Yapı Denetim Anonim Şirketi kuruldu!

Güzelkent Yapı Denetim Anonim Şirketi 11 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Barış Mahallesi 'nde Mustafa Fatih Yarar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Yapı Denetim Limited Şirketi 6 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt Sultaniye Mahallesi 'nde, Özkan Albayrak Müdürlüğü 'nde kuruldu.

CSE Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

CSE Yapı Denetim Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 4 Mart 2015 'te, Kağıthane Merkez Mahallesi 'nde, Şuayıp Küçükaltay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Yapı denetim firmaları bir bir kapanıyor!

İzmir'de son yıllarda sayıları 45’ten 120’ye çıkan yapı denetim şirketleri ardı ardına kapanmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ceza verince 15 şirket bir anda kapatıldı.

Sivas Zara Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılacak!

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü; Sivas Zara Devlet Hastanesi'ne 50 yatak kapasiteli ek bina yapım işini 1 Nisan 2015 tarihinde saat 10.30'da ihaleye çıkarıyor.

Ortay Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ortay Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye bedeli ile 2 Mart 2015 'te, Silivri Alibey Mahallesi 'nde, Orhan Çelik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Adnan Yıldız, Bambus Yapı Denetim Şirketi'ni kurdu!

İşadamı Adnan Yıldız, yapı denetim sektörüne adım atarak, Bambus Yapı Denetim Limited Şirketi'ni kurdu. Şirketin açılışına Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile çok sayıda işadamı katıldı.

bina yapı denetim ücretleri Haberi

bina yapı denetim ücretleri

24 Ocak Cuma günü Elazığ Sivrice'de meydana gelen deprem yapı denetimin önemini bir kez daha anımsattı.Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, depremde daha önce yapı denetim hizmeti almış binalarda herhangi bir çökme, sehim veya çatlama olmadığını açıkladı.

Milliyet'te yer alan haber göre; Elazığ ve Malatya'da meydna gelen deprem sonrası yapı denetimin önemi tekrar gündeme geldi. 2010'dan bu yana Elazığ’da 2 bin 576 binanın, Malatya’da ise bin 963 binanın yapı denetiminden geçtiğini belirtildi. Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, depremde daha önce yapı denetim hizmeti almış binalarda herhangi bir çökme, sehim veya çatlama olmadığını dile getirdi.

4539 bina çatlamadı

Nazmi Şahin, Elazığ ve Malatya’da 2010 yılından bu yana toplamda 4 bin 539 binanın yapı denetimden geçtiğini ifade...