29 / 03 / 2024

Binali Yıldırım kimdir

Binali Yıldırım kimdir

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Binali Yıldırım: Yolları böleriz ama Türkiye’yi böldürtmeyiz!

Kocamustafapaşa Meydanı'nda esnaf ve vatandaşlarla kahvaltıda bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım,

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım İstanbul için hedeflerini anlattı!

TBMM Başkanı ve AK Parti Büyükşehir adayı Binali Yıldırım, İstanbul için hedeflerini anlattı. Yıldırım, ''Raylı sistemde geç kalmışız. Son projelerin tamamlanmasıyla 450 km'nin üzerine çıkacak'' şeklinde konuştu. 

Binali Yıldırım: Gündemimiz imar planı tadilatı olmayacak!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Ben eğer belediye başkanı olursam İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin en önemli konusu imar plan tadilatı olmayacak." diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım: İstanbulluları abad etmeyi vadediyorum!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, ''15 Ocak'tan itibaren de yoğun bir şekilde ilçe belediye başkan adaylarımız, biz İstanbul ile ilgili projelerimizi, önerilerimizi ve İstanbulluların bizden beklediklerini kapsamlı bir şekilde çeşitli vesilelerle duyuracağız" dedi...

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir adayı Binali Yıldırım!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım oldu. Açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Arjantin dönüşü yapılacak

Binali Yıldırım kimdir?

Binali Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Yıldırım, 2014 seçimlerinde de AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti. Peki, Binali Yıldırım kimdir? Bugüne kadar başka hangi işlere imza attı?

Binali Yıldırım: Faizleri aşağıya indireceğiz!

Anadolu Ajansı Editör Masası Özel'e konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, "Faizleri aşağıya indirmek, enflasyonu aşağıya çekmek ana önceliklerin başında geliyor." dedi..

Türkiye kritik yapısal dönüşümlere odaklanacak!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 'On Birinci Kalkınma Planı'nın Türkiye'nin odaklanacağı kritik önemdeki yapısal dönüşüm alanlarını ve bunlara ilişkin hedef ve stratejileri de ortaya koyacak temel politika belgesi olacağını açıklandı.

81 ile 955 milyon liralık yatırım yapıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Yıldırım, kentsel dönüşüm, projeler ve imar planlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım programının detayları belli oldu!

Doğu ve Güneydoğu’da terörden zarar gören yerleşim birimlerine büyük yatırımlar yapılacak. Sur, Şırnak, Silopi, İdil, Cizre, Yüksekova, Nusaybin 10 milyar liralık projelerle 2019’a kadar yenilenecek.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'ya 895 milyon liralık yatırım!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde yapılması planlanan 895 milyon lira değerindeki eserlerin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Doğu'da yatırım ve kalkınma hamlesi sevindirdi!

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki vatandaşları sevindirdi.

Güneydoğu'ya yatırım hamlesi bölgeyi sevindirdi!

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yönelik yatırım ve kalkınma hamlesi bölgedeki vatandaşları sevindirdi.

Binali Yıldırım: İzmir yatırımlarımız devam edecek!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Artık milletvekili değilim ama bir İzmirliyim. Kapasitemle, imkanlarımla geçmişte olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Alaeddin Yıldırım kimdir?

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Müteahhit Alaeddin Yıldırım kimdir? Alaeddin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Müteahhit Alaeddin Yıldırım...

Binali Yıldırım'dan İzmir'e kentsel dönüşüm eleştirisi!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, "Büyükşehir kentsel dönüşüm deyip duruyordu, ben de göremiyordum, sonunda anladım. Yağmur yağınca kenti sel götürüyor. Kent sele dönüşüyor" dedi

Binali Yıldırım, Konak Tüneli'ni inceledi!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olduğu dönemde yapımına başlanan Konak Tüneli’nde incelemelerde bulundu. Yıldırım, tüneli kullanan araçların sürücüleriyle sohbet etti.

Sevdil Yıldırım kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Sevdil Yıldırım kimdir? Sevdil Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sevdil Yıldırım...

Binali Yıldırım'dan Konak Tünelleri açıklaması!

İzmir Kiraz’da koordinasyon toplantısı yapmak için İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Konak Tünelleri’nin Mayıs ayında trafiğe açılacağını söyledi

Hüseyin Yıldırım kimdir?

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım kimdir? Hüseyin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Yıldırım, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hüseyin Yıldırım....

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir? Maden İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Hamdi Yıldırım, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hamdi Yıldırım'ın hayatı...

Burçin Yıldırım kimdir?

Mimar Burçin Yıldırım kimdir? Burçin Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Burçin Yıldırım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Burçin Yıldırım...

Binali Yıldırım'dan Karşıyaka Stadı açıklaması!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Karşıyaka'ya yapılması planlanan statla ilgili "Davalardan dolayı kilitlendi iş. Bunu çözmenin yollarını arıyoruz" dedi.

Binali Yıldırım: Stadı engelleri yıka yıka yapacağız!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Karşıyaka'ya yapılması planlanan statla ilgili "Davalardan dolayı kilitlendi iş. Bunu çözmenin yollarını arıyoruz" dedi.

Havva Yıldırım kimdir?

Ankara Güdül Belediye Başkanı Havva Yıldırım kimdir? Havva Yıldırım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Havva Yıldırım, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Binali Yıldırım: Projelerde önceliğim İzmir!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, projelerde İzmir 'in kendisi için öncelikli olduğunu belirterek, "Kente ne sıklıkla gelip gittiğim değil, yaptıklarımız ve yapacaklarımız önemli" dedi

Binali Yıldırım kimdir Haberi

Binali Yıldırım kimdir

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'de Seyrantepe 700. Yıl Parkı içindeki bir kafede kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Yıldırım, Anadolu insanının samimiyetinin kendisine güven verdiğini dile getirerek, "Bugün birliğimizin, kardeşliğimizin fotoğrafı var burada. Bizi bölmek isteyenlere de bu fotoğraf çok güzel cevap" dedi.

"Bizler omuz omuza olunca hep birlikte Türkiye oluyoruz." ifadesini kullanan Yıldırım, "Her ilçede, her buluşmada, geçtiğimiz bir aydan beri aynı tabloyu görüyorum. Aynı birlik ve beraberlik tablosunu görüyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Bu tablo birilerinin heveslerini kursağında bırakacak." diye konuştu.

Milleti etnik kimliğine göre sınıflara ayıranların varlığına değinen Yıldırım, "Bilmiyorlar ki o ayırdıkları oylar, sandıktan kardeş Türkiye olarak çıkacak, kardeş İstanbul olarak çıkacak. Bizim...