25 / 04 / 2024

Binaya sonradan balkon yapılabilir mi

Binaya sonradan balkon yapılabilir mi

Hürriyet köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan balkon yaptırılıp yaptırılamayacağını yazdı...

Binaları depremden kurtaran sismik izolatör pahalı mı ve eski yapılara da uygulanır mı? Hemen bakın!

Yaşanan büyük deprem felaketinden sonra dikkatlerin yoğunlaştığı ve ‘mucize buluş’ olarak nitelenen sismik izolatörlerin fiyatı pahalı mı ve binaya sonradan eklenebiliyor mu? İşte yanıtı…

Binaya sonradan balkon yapılabilir mi?

Hürriyet köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan balkon yaptırılıp yaptırılamayacağını yazdı...

Binaya sonradan asansör yapılabilir mi?

Hürriyet yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan asansör yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Binaya ek balkon yapılabilir mi?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında Binaya ek balkon yapılabilir mi konusunu kaleme aldı. İşte Armutçu'nun o yazısı...

Mimari projeye uygun binaya asansör yaptırabilirsiniz!

Apartman sakinlerinin kat malikleri kurulunda sayı ve arsa payı çoğunluğu ile alacakları karara göre mimari projeye uygun olan binaya sonradan asansör yaptırılabiliyor.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 27 Mart 2017 itibariyle başlıyor.

Antalya'da En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması 27 Mart'ta başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği 'En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması' başvuruları 27 Mart'ta başlıyor.

Balkon kapatma yargıtay kararı 2017!

Yargıtay’dan çıkan emsal karara göre balkon kapatılabilmesi için ilgili binadaki tüm kat maliklerinin onayı gerekiyor. İşte balkon kapatma yargıtay kararı 2017..

Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Toplam 261 konuttan meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesinde fiyatlar 386 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Çukurova Balkon Kartal'da bugün al, Eylül'de taşın!

Çukurova Balkon, 20 yıl vade kampanyasına destek veriyor. Projedeki dairelerin teslimleri Eylül 2017’de yapılacak.

Çukurova Balkon fiyat 2017!

Sevgililer Günü'ne özel kampanya sunulan Çukurova Balkon'un 2017 fiyat listesine göre satılık daire fiyatları 386 bin TL'den başlıyor..

Çukurova Balkon Sevgililer Günü kampanyası 2017!

Çukurova Balkon’da 14 Şubat Sevgililer günü kampanyası başladı. Kampanya kapsamında 40 ay vade yapılıyor.

Çukurova Balkon ödeme şekli!

2 blokta 245 daireden meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesinde Türkiye için güç birliği zamanı kampanyasına destek veriliyor. İşte, Çukurova Balkon ödeme şekli...

Binaya sonradan balkon yapılabilir mi Haberi

Binaya sonradan balkon yapılabilir mi

Hürriyet köşe yazarı Oya Armutçu bugünkü yazısında binaya sonradan balkon yaptırılıp yaptırılamayacağını yazdı. İşte Oya Armutçu'nun o yazısı...


Herkes tarafından bilinen Kat Mülkiyeti Kanunu hükümlerince ana projede olmayan bir balkonun sonradan inşa edilebilmesi için belediye/imar mevzuatı uyarınca bu mümkünse ve eğer binadaki tüm kat malikleri de onay veriyorsa ana projede olmayan balkon inşa ettirilebilir, fakat bu iki koşul olmadan balkon inşa ettirilirse, dava açılır ve balkon yıktırılabilir.

Oya Armutçu'ya konu ile ilgili gelen soru şu şekilde: “Gerekli prosedürler sağlandığı takdirde sonradan balkon yapılabileceğine ilişkin yazınızı okudum. Fakat ben bağlı olduğum belediye ile konuyu görüştüğümde resmi olarak hiçbir şekilde yaptıramazsınız dediler. Bu yazıyı neye dayanarak yazdınız öğrenebilir miyim?”

Oya Armutçu'nun okuruna verdiği yanıt şu şekilde: "Okurum U.K. ve birçok okurum mimari...