16 / 04 / 2024

Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı son durum

Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı son durum

Her alanda sıkıntılarla boğuşan Bingöl'ün en önemli sorunlarının başında sağlık alanı geliyor. Bingöllü hastalar çevre iller arasında mekik dokurken, 2010 yılında ihalesi yapılan ve 200 yataklı olarak planlanan hastane binası 5 yıldır bitirilemedi.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Seyrantepe Devlet Hastanesi açılıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden 702 yataklı Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin Mart ayı içerisinde hasta kabulüne başlayacağını söyledi.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarsus Devlet Hastanesi inşaatı bu yıl tamamlanacak!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 7 Haziran 2018 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan 600 yataklı Devlet Hastanesi hizmet binasının inşaatı tamamlanıyor. 

Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı bitiyor!

Bingöl'de 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yapımında son aşamaya gelindi.

Hatay Samandağ Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımı devam eden Samandağ Devlet Hastanesi’nin 2019 yılı içerisinde tamamlanacağı müjdeledi.

Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor!

Yaklaşık olarak 47 bin metrekare alana kurulan 250 yatak kapasiteli Çarşamba Devlet Hastanesi açılıyor.

 Şırnak Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi açıldı!

Şırnak Devlet Hastanesi’ne bağlı olarak hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Lüleburgaz'a 300 yataklı devlet hastanesi inşa ediliyor!

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesine 300 yataklı devlet hastanesi geliyor. Yaklaşık olarak 50 dönüm kapalı alana sahip ve 87 milyon 890 bin liraya mal olacak hastanenin 2018 yılı Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor.

Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı son durum Haberi

Bingöl Devlet Hastanesi inşaatı son durum

Her alanda sıkıntılarla boğuşan Bingöl'ün en önemli sorunlarının başında sağlık alanı geliyor. Bingöllü hastalar çevre iller arasında mekik dokurken, 2010 yılında ihalesi yapılan ve 200 yataklı olarak planlanan hastane binası 5 yıldır bitirilemedi. Muş'ta aynı yıl yapımına başlanan 300 yataklı hastane 2014 yılında tamamlandı. Yetkililer sessiz, hastalar çaresiz..


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 200 yataklı olarak planlanan ve daha sonra 250 yatak kapasitesine çıkarılan Bingöl Devlet Hastanesi'nin ihalesi 2010 yılında yapıldı. İhaleyi 32 milyon 905 bin liralık bedelle "Ensarioğlu İnşaat Taahhüt Ticaret A.Ş." kazandı. 


İhalede işin başlangıç tarihi 10 Haziran 2010, bitiş tarihi ise 25 Mayıs 2013 olarak belirlendi. 2013 yılı geldiğinde, hastanenin yetiştirilemediği belirtilerek süre uzatımı istendi. Firma taahhüt ettiği sürede hastaneyi bitiremeyince, 2013 yılında bitmesi gereken iş 2015 yılına...