24 / 04 / 2024

Bio İstanbul projesi

Bio İstanbul projesi

BİO İstanbul, bilim spor merkezlerine kadar ve teknolojinin doğa ile çeşitli sosyal olanaklar buluştuğu yeni bir şehir konsepti ile 2 milyon metrekare üzerine inşa ediliyor...

Bio İstanbul Yeşil İş 2013 Konferansı'na katılacak!

17-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Swissotel’ de gerçekleşecek olan Yeşil İş 2013 Konferansı, çözüm ortaklarından biri olan “Bio Istanbul” un katılımı ile 5.yılında “Değişim Zamanı” teması ile katılımcılarla buluşacak...

Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini en uygun fiyatla satışa çıkardı!

Kahve tiryakilerine özel üretilen Türk kahvesi makinesi, Grundig imzasıyla ve Trendyol farkıyla satışa sunuldu. Trendyol, Grundig TCM 7061 Bio Türk kahvesi makinesini resmen dip fiyattan görücüye çıkardı.

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Mıcroalgaex Bio Teknoloji Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı tarafından kuruldu.

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi kuruldu! 

Bpr Lab Bio Plastik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Metin Şahin ve Enes Uğur ortaklığında kuruldu.

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bio Star Pazarlama İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Abbaslı tarafından kuruldu.

Bio İstanbul ne oldu?

Dev firmaların birleşerek Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında hayata geçirmeyi planladığı Bio İstanbul projesi bir türlü başlayamadı. Projenin inşa edileceği bölgede Kanal İstanbul çalışmaları başladı. Peki Bio İstanbul iptal mi olacak?

Bio İstanbul ne zaman başlayacak?

Başakşehir Sazlıdere Baraj Gölü'nün yanında 2 milyon metrekarelik alanda inşa edilecek Bio İstanbul'la ilgili süreç devam ediyor. Peki projede satışlar ve inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Bio İstanbul projesi Haberi

Bio İstanbul projesi

BİO İstanbul, bilim spor merkezlerine kadar ve teknolojinin doğa ile çeşitli sosyal olanaklar buluştuğu yeni bir şehir konsepti ile 2 milyon metrekare üzerine inşa ediliyor. Bio City basamak tedavi sağlayan Oevelopment Company çocuk araştırma hastanesi ye EPP'nin ortak projesi, özelliğini taşıyacak İstanbul İstanbul Sazlıdere Baraj'ının Çocuk Hastanesi yer güney kenarında, İstanbul'un alacak. Projenin bir diğer Başakşehir ilçesinde yer önemli parçası olan 8 alıyor. Doğal peyzajı en iyi binadan oluşan İnovasyon şekilde kullanma prensibine Kampüsü'nde biyomedikal dayalı olarak planlanana ve Ar-Ge merkezlerini bir araya akıllı şehir olarak tasarlanan getirilecek ve yaklaşık 10 bin proje kendi güneş paneli kişiye iş olanağı yaratılacak, çiftlikleriyle kendi gücünü İnovasyon Kampüsü'nün üretecek, enerji ihtiyacı etrafındaki 200 bin konusunda bağımsız bir metrekarelik alan, ofis alanı şehir...