26 / 04 / 2024

Bir adet tuğla ne kadar

Bir adet tuğla ne kadar

İnşaat malzemelerine gelen zamlarla beraber bir adet tuğlanın fiyatı 1 Türk Lirası oldu.

Ürgüp Belediyesi bir adet arsa satışa çıkardı!

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı tarafından bir adet arsanın satılacağı duyuruldu. Arsaya ilişkin tüm bilgiler belli olurken, 15 Kasım’da satış için ihale düzenlenecek.

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

İş Bankası açıkladı. Tek tuşa bu kadar para ödenecek. Üstelik karşılığı yok

En fazla kampanya yapan bankalar arasında yer alan İş Bankası'ndan bir kampanya daha geldi. İş Bankası tek tuşla hediye verecek. İşte İş Bankası'nın birçok kişinin aklına yatan o kampanyası...

Türkiye’de 2022 yılında şirket iflasları bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı!

Dun & Bradstreet tarafından açıklanan Küresel İflas Raporu'nda 2022 yılında küresel ölçekte şirket iflaslarında artışların arttığı belirtilirken Türkiye’de ise 2022 yılında iflaslar bir önceki yıla göre yüzde 20 azaldı.

Dünya borsaları son bir yılı kazançla tamamladı!

Küresel enflasyonun yükselmesine rağmen merkez bankalarının parasal sıkılaştırma adımları, jeopolitik risklerin sürmesi ve artan resesyon endişeleri pay piyasalarında dalgalı bir seyre sebep olurken, dünya borsaları son bir seneyi kazançla tamamladı.

PTT tek tuşla verecek. 10 bin TL'yi hemen alacaksınız

PTT de kredi veren kurumlar arasına katıldı. PTT'den kredinizi tek bir tuşla alabileceksiniz. İşte detaylar...

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

İslam Memiş’ten altında korkutan açıklama: ‘İlk defa böyle bir şey yaşıyoruz’

Altın fiyatlarına ilişkin konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Çok tuhaf şeyler oluyor ve piyasa normal değil. İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Dolar bir uçtu pir uçtu! Yastık altında 1 dolar bile saklayanlar çabuk bakın ! 14 Ekim Cuma dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra bir uçtu bir uçtu. Dün 18,58 TL seviyesinde işlem gören dolar/TL kuru resmen uçtu. Yastık altında 1 dolar bilek saklayanlar acil bakın! 14 Ekim Cuma dolar kuru son dakika....

Akbank kartınız olması yeterli! Tek bir tuşla bin TL verilecek

Akbank, müşteri çevresini genişletmek adına önemli bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında hem Akbanklı olana hem de onu davet eden 1 bin TL promosyon ödenecek.

Bir adet tuğla ne kadar Haberi

Bir adet tuğla ne kadar

Sözcü gazetesinden Bora Erdin'in haberine göre, inşaat şirketleri konkordato talep ederken küçük ve orta ölçekli firmalar da girdi maliyetleri sebebiyle sıkıntılı günler yaşıyor. Geçtiğimiz yıla oranla tuğla fiyatlarının fabrika çıkışı 18 kuruş civarındayken bölgelere göre fiyatlar da üç kata kadar arttı. Bu sene içerisinde dökme tuğlanın adet fiyatı 45 kuruşa geldi. Vergiler ve nakliye eklendiğinde rakam bölgene göre 80 kuruş ila 1 lira arasında yükseldi.

“1 TL’YE ULAŞTI”


Kasaba Yapı İnşaat'ın Genel Müdürü Barış Savaş konuyla ilgili olarak, “Biz İzmir ve ağırlıklı olarak Çeşme'de inşaat işleri yapıyoruz. Turistik bir bölge olan Çeşme'de inşaat sezonu kışın başlıyor. Geçtiğimiz yıl dökme tuğla diye bildiğimiz tuğlanın fabrika çıkış fiyatı 18 kuruştu. Nakliye ve diğer maliyetler eklendiğinde 35 ila 45 kuruş arasında adet fiyatı oluyordu....