20 / 04 / 2024

Bir adet tuğlanın fiyatı ne kadar

Bir adet tuğlanın fiyatı ne kadar

İnşaat malzemelerine gelen zamlarla beraber bir adet tuğlanın fiyatı 1 Türk Lirası oldu.

Ünlü ekonomistten dolar kuru için çok çarpıcı bir tahmin geldi! Bakın dolar hangi rakama fırlayacak!

Dolar kuru yatırımcıların gündemindeki yerini korurken ekonomist Devrim Akyıl'dan da son dakika bir tahmin geldi.  Bakın dolar hangi rakama fırlayacak...

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Murat Kurum açıkladı: İstanbul'da 1.5 milyon konut riskli! 600 bin konutu bir an önce dönüştürmemiz gerekiyor...

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum İstanbul'da 1.5 milyon konutun da riskli olduğunu ve 600 bin konutun bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. 

Altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi! Altın o rakamla bir rekor daha kıracak!

Altın piyasalarındaki dalgalanmalar hız kesmeden sürerken yatırımcılar da güncel fiyatlar ile ilgili araştırmalar yapıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre altını olanlara bir çeyrek bile bozdurmayın uyarısı geldi. İşte detaylar...

Ürgüp Belediyesi bir adet arsa satışa çıkardı!

Nevşehir ili, Ürgüp Belediye Başkanlığı tarafından bir adet arsanın satılacağı duyuruldu. Arsaya ilişkin tüm bilgiler belli olurken, 15 Kasım’da satış için ihale düzenlenecek.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Vestel garantisiyle satılan Vestfrost VF CF 5201 S no-frost buzdolabının fiyatı açıklandı!

Evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyaları arasında yer alan buzdolabı konusunda her geçen gün bir üretici firma, yeni bir adım atıyor. Son olarak, Vestfrost da Vestel garantisiyle satılan yeni bir no-frost buzdolabını satışa çıkardı.

İzmir Kınık’ta bir adet arazi satılacak!

İzmir ili Kınık ilçesinde yer alan bir adet arazinin satışa çıkarıldığı öğrenildi. İhale tarihinin 14 Kasım olduğu arsa, açık teklif usulüyle satılacak.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

O ilde 3 bin metrekarelik arsa ile bir adet bina 6 taksitle satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenler bu tarihe bakın! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, Tuşba ilçesi, İstasyon Mahallesi'nde yer alan 3 bin metrekarelik arsa ile 2 bin 600 metrekarelik tek katlı yapıyı 6 taskit fırsatıyla satıyor. Peki Van'da yer alan söz konusu gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Elinde bir gram bile altını olanlar aman dikkat! 30 Temmuz 2023 altın fiyatları tek tek açıklandı! Acil bakın!

Elinde bir gram bile altını olanlar aman dikkat... 30 Temmuz 2023 altın fiyatları tek tek açıklandı... Acil bakın...

Bir adet tuğlanın fiyatı ne kadar Haberi

Bir adet tuğlanın fiyatı ne kadar

Sözcü gazetesinden Bora Erdin'in haberine göre, inşaat şirketleri konkordato talep ederken küçük ve orta ölçekli firmalar da girdi maliyetleri sebebiyle sıkıntılı günler yaşıyor. Geçtiğimiz yıla oranla tuğla fiyatlarının fabrika çıkışı 18 kuruş civarındayken bölgelere göre fiyatlar da üç kata kadar arttı. Bu sene içerisinde dökme tuğlanın adet fiyatı 45 kuruşa geldi. Vergiler ve nakliye eklendiğinde rakam bölgene göre 80 kuruş ila 1 lira arasında yükseldi.

“1 TL’YE ULAŞTI”


Kasaba Yapı İnşaat'ın Genel Müdürü Barış Savaş konuyla ilgili olarak, “Biz İzmir ve ağırlıklı olarak Çeşme'de inşaat işleri yapıyoruz. Turistik bir bölge olan Çeşme'de inşaat sezonu kışın başlıyor. Geçtiğimiz yıl dökme tuğla diye bildiğimiz tuğlanın fabrika çıkış fiyatı 18 kuruştu. Nakliye ve diğer maliyetler eklendiğinde 35 ila 45 kuruş arasında adet fiyatı oluyordu....