26 / 04 / 2024

Birevim engelli kampanyası ne zaman son

Birevim engelli kampanyası ne zaman son

Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.

Birevim, Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır!

Tasarruf Finansmanı sektörünün yenilikçi markası Birevim’in Genel Müdürü Av. Mahir Orak yaptığı açıklamada Yeni Evim kampanyasında sorumluluk almaya hazır olduklarını söyledi.

Birevim Kasım ayı kampanyası başladı!

Tasarruf Finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim'in Kasım ayı kampanyası başladı...

Birevim'den yeni kampanya!

Tasarruf finansman sektörünün lokomotif markaları arasında yer alan Birevim, başlattığı yeni kampanyasını yeni reklam filmiyle duyurdu.

Birevim'den Tasarrufa İlk Adım kampanyası!

Birevim, teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası ''Tasarrufa İlk Adım'ı tüketiciye sundu. Bu kampanya ile 3 bin TL ile 23 bin TL arası herhangi bir tasarruf miktarı üzerinden uygun maliyetlerle birikim yapılabiliyor.

Birevim’den yeni kampanya!

Ev almak isteyen vatandaşları faizsiz olarak konut sahibi yapan Birevim teminat zorunluluğu olmayan yeni kampanyası Tasarrufa İlk Adım’ı tüketiciye sundu.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası ile sektöre yeni soluk!

Tasarruf finans modelini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan Birevim, “Tasarrufa İlk Adım” kampanyası ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı.

Birevim'den 'Tasarrufa İlk Adım' kampanyası!

Birevim, hem tasarruf finans sistemini ilk kez ev ve araba sahibi olmanın ötesine taşıyan ve sorumluluk anlamına gelen yeni bir kampanyaya başladı.

Birevim'den milli ekonomiye artı destek kampanyası 1T4G!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi, "Eylül ayında milli ekonomiye artı destek kampanyası 1T4G'yi hayata geçirdik. Kampanyayla bireyler, birlikte tasarruf yaparak ev ve araba başta olmak üzere ihtiyaçlarını kolaylıkla giderecekler" dedi...

Birevim'den ramazan ayı kampanyası!

Birevim, ramazan ayı boyunca her gün bir kişiyi hemen teslim faizsiz ve farksız ev sahibi yapmak için kampanya düzenledi. 

Birevim'den 1-453 Fetih Kampanyası!

Birevim, 1-453 Fetih Kampanyası ile dar gelirli aileler için taksitleri 331 TL seviyesine çekerek herkesin ev sahibi olmasını sağlamak adına çalışmaya devam ediyor. 

Birevim'de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası!

Birevim'in hazırladığı ödeme planları kapsamında 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmak kolaylaşıyor. Birevim şimdi de "Önce Gel, Erken Al" kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlerin karşısına çıkıyor..

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Birevim, ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor!

Ramazanın bereketini kampanyasına yansıtan Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve faizsiz 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Birevim engelli kampanyası ne zaman son Haberi

Birevim engelli kampanyası ne zaman son

Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Bu bakış açısıyla düzenlediği ‘Bir Destek’ kampanyasıyla engelli vatandaşlarımızın da kolaylıkla ev sahibi olabilmeleri için çalışan Birevim; 31 Ocak 2017’ye kadar devam edecek kampanya kapsamında, çalışma bedelinde net yüzde 40 özel indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.


Birevim,  ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.


Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Bu kapsamda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, engelli vatandaşlarımız için düzenlediği ‘Bir Destek’ kampanyasıyla toplumun her kesiminde...