23 / 04 / 2024

Birevim engellilere özel fırsat

Birevim engellilere özel fırsat

Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.

Birevim'den ‘Bir Destek’ kampanyasıyla engellilere özel fırsat!

Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Engellilere eğitim desteği tutarı aylık 4 bin 692 TL oldu! 

Özel eğitim okulları ile rehabilitasyon merkezlerinde engellilere verilen destek eğitiminin bütçeden karşılanacak kısmı, bu yıl katma değer vergisi (KDV) hariç bireysel eğitim için aylık 4 bin 692 TL, grup eğitimi için aylık 1.314 TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Veysel Mert'ten BDDK ve Birevim davasına ilişkin açıklama!

Birevim ortaklarından Veysel Mert, emlakkulisi.com'a özel BDDK ve Birevim aleyhindeki davaya ilişkin değerlendiremelerde bulundu.

Ev alacaklar dikkat! Sosyal konut projesiyle ilgili flaş gelişme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, sosyal medya hesabından Eylül'de duyurulması planlanan yeni sosyal konut projesinde gençlere, emeklilere, şehit yakınlarına, gazilere, engellilere özel kontenjan ayrılacağını açıkladı.

TOKİ'den ucuz konut fırsatı!

TOKİ engellilere özel satışa çıkardığı ucuz konutlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. TOKİ vatandaşlara aylık kolay ödenebilen taksitler ile ev alma şansını sunuyor...

Birevim, Elazığ kadın basketbol takımına sponsor oldu!

Birevim İcra Kurulu Üyesi Orak, "Şimdi güçlerimizi birleştirerek takımımızı daha yukarı seviyelere taşıyacağız. Birevim ailesi olarak bu güzel birlikteliğin Elazığ'ımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu...

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Birevim'den yüzde 10 indirim fırsatı!

17’inci MÜSİAD EXPO, faizsiz ve peşinatsız ev sahibi olmak isteyenler için kapılarını açtı. Birevim ev alacaklara fuara özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. 

Demir Country'de engellilere özel daireler!

Demir Country projesinde engellilere özel daireler tasarlandı. Demir İnşaat, projede DAY Sigorta işbirliği ile engellilere özel bir kampanya düzenliyor.

Birevim'den Aralık ayına özel kampanya! 240 ay faizsiz taksit!

Birevim, Aralık ayında çok özel bir kampanya başlatıyor. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için çalışan Birevim kampanyası 31 Aralık’a kadar devam edecek.

Birevim, 1’inci yılını 5 bin müşteriyle kutluyor!

Gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamaların en güzel örneklerinden biri olan Birevim, Temmuz ayı itibariyle birinci yılını doldurmanın heyecanını yaşıyor.

Birevim 15 bin aileyi ev sahibi yapacak!

Günümüzde gayrimenkul sektöründe inovatif uygulamalarının en güzel örneklerinden biri olan Birevim’e göre; dünya üzerinde tasarrufa dayalı modeller olsa da Birevim modelinin bir başka örneği bulunmuyor.

Ankara Büyükşehir'den görme engellilere özel park!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Çukurambar'da yaptığı Görme Engelliler Parkı, hizmete açıldı. Parktaki futbol sahasında, görme engelliler futbol müsabakaları yapabilecek.

Birevim, Bir Destek kampanyasıyla yüzde 40 özel indirim!

Birevim, ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.

Birevim engellilere özel fırsat Haberi

Birevim engellilere özel fırsat

Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 160 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Bu bakış açısıyla düzenlediği ‘Bir Destek’ kampanyasıyla engelli vatandaşlarımızın da kolaylıkla ev sahibi olabilmeleri için çalışan Birevim; 31 Ocak 2017’ye kadar devam edecek kampanya kapsamında, çalışma bedelinde net yüzde 40 özel indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.


Birevim,  ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.


Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Bu kapsamda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim, engelli vatandaşlarımız için düzenlediği ‘Bir Destek’ kampanyasıyla toplumun her kesiminde...