19 / 04 / 2024

Birevim ramazan kampanyası

Birevim ramazan kampanyası

Birevim, ramazan ayı boyunca her gün bir kişiyi hemen teslim faizsiz ve farksız ev sahibi yapmak için kampanya düzenledi. 

Ramazan ayının bereketiyle ‘Bir evim olsun’ diyen herkes ev sahibi oluyor!

Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve faizsiz 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Ziraat Bankası'ndan son 39 gün uyarısı! Hem müşterisi olup hem de bunu yapanların hesabına 750 TL yatıracak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası merakla beklenen ramazan kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası Hem müşterisi hem de bunu yapanların hesabına 750 TL yatıracak. İşte Ziraat Bankası Ramazan Kampanyası detayları...

CarrefourSA’da 1-6 Mart'ta "Ramazan" indirimleri başlıyor! CarrefourSA seçili birçok üründe indirim fırsatı! 

CarrefourSA 1-6 Mart'ta birçok seçili üründe indirim yapılacağı duyuruldu. Sıvı yağdan, domatese, pirinçten, salçaya kadar birçok üründe Ramazan kampanyası yapılacak.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

THY Ramazan kampanyası için düğmeye bastı: Yurt içi biletler 799 TL!

Sevgililer Günü'ne özel yüzde 40'a varan indirimler yapan Türk Hava Yolları şimdi de Ramazan Kampanyası için düğmeye bastı. Başlatılan kampanya kapsamında yurt içi biletler 799 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak.

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

MediaMarkt’tan 'Bayram Temizliği' kampanyası! İşte indirimli ürünler... 14 Nisan 2023 fiyat listesi 

Ramazan bayramına özel 'Bayram Temizliği' kampanyası başlatan MediaMarkt, 17 Nisan'a kadar birçok markaya ait çeşitli elektrikli süpürge modelleri ve hava temizleyicide geçerli indirim fırsatı sunuyor. Peki, MediaMarkt'ta elektrikli süpürgeler ne kadar?

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

Bim'den Çeyiz düzeceklere büyük kampanya! Ramazan'a özel Fırın Tepsisi 199 TL, Salata Tabağı 49 TL

Bim, Ramazan ayında da kampanyalarına ara vermiyor. Mart ayının son kampanyasını duyuran Bim 31 Mart aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Çeyizlik ürünler ve bahçe malzemeleri ağırlıklı ürünlerde indirim yapan Bim kataloğu, yoğun şekilde takip ediliyor.

İş Bankası'ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

İş Bankası tarafından Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL'lik indirim uygulanacağı duyuruldu. Peki kampanyanın detayları neler? 

Beko'dan Ramazan kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! Fırın alımlarına  bin 599 TL...

Ramazan ayı içerisinde Beko'dan tüm fırın alımlarına bin 599 TL değerinde Türk Kahve Makinesi hediye. İşte kampanyanın tüm detayları...

Beko'dan Ramazan kampanyası! Tüm fırın alımlarına kahve makinesi hediye! 27 Mart 2023 fiyat listesi

Beko fırın almak isteyenleri sevindirecek yeni kampanyasını duyurdu. Ramazan ayı süresince ocaklı fırın alanlara Mini Keyf Türk Kahve Makinesi hediye olarak verilecek. Peki, Beko Mini Keyf ne kadar?  Beko'da ocaklı fırın fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

108 MP kameralı Huawei Nova 9'a Vatan Bilgisayar'dan 6.120 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Ramazan ayına özel olarak Huawei Nova 9 modelinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Huawei Nova 9 modeli normal satış fiyatının altında bir fiyata sunuluyor.

Birevim ramazan kampanyası Haberi

Birevim ramazan kampanyası

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Birevim faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişileri aynı platformda bir araya getiriyor. Sunulan ödeme seçenekleri ve küçük taksit imkanlarıyla aileler ev sahibi olabiliyor.

Birevim, ay boyunca kayıt yaptıran müşterileri için özel bir çekiliş düzenleyerek herkesin ev sahibi olmasının kapılarını aralıyor. Her gün yeni kayıt yaptıranlar arasından yapılan kura ile bir kişi kısa sürede ev sahibi...