05 / 05 / 2024

Birol Aydemir Konut satış istatistikleri

Birol Aydemir Konut satış istatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Birol Aydemir, Şubat ayından itibaren konut satış istatistiklerinin aylık olarak yayınlanacağını da açıkladı. Aydemir yeni konut istatistiklerinin Şubat ayından itibaren paylaşılacağını da bildirdi.

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.

Birol Aydemir'den esnaf kira yardımına ilişkin açıklama!

DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, esnaflara yapılan kira desteğinin büyük illerde 2.500 TL'ye çıkarılmasını ve kira stopajının da alınmamasını önerdi.

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yeni şirket kurdu! 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Ev almak için doğru zaman mı?

2021 yılında ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından konut fiyatları düşer mi sorusunun cevabını merak ediyor. Elfi Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Aydemir, konut fiyatlarının inşaat sektöründeki maliyetlerin artmasından dolayı yukarı çıkacağını ifade etti.

Latif Aydemir'den Çeşme ve Bornova ve Bayraklı'ya yeni proje!

Çok sayıda konut ve iş yeri hayata geçiren iş adamı Latif Aydemir yaptığı açıklamada, Eylül ayından başlamak üzere inşaat sektöründe önemli ölçüde hareketlilik beklediklerini ve satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını belirtti.

Konut satışlarında ivme kaybı yok!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, konut satışlarının, kentsel dönüşüm ve nüfus artışıyla birlikte bir ivme kaybetmeyeceğini açıkladı.

Arena Konut Ve Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Arena Konut Ve Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Birol ve Hakan Aksar tarafından kuruldu.

Konut sektörünün yükselişi 2017'de devam edecek!

Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, tüm olumsuz koşullara rağmen 2015 ve 2016 yıllarında ülke ekonomisine adete nefes aldıran konut sektörü yükselişini 2017'de sürdüreceğini söyledi.

Palandöken Belediyesi'nden şehit Metin Aydemir'in ailesine konut!

Palandöken Belediyesi, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Aydemir'in ailesi için daire aldı. Metin Aydemir'in ailesi için satın alınan dairenin tapusu ve anahtarı teslim edildi.

2016′da gayrimenkul sektörünün başrolü yine konut olacak!

Birol Polat, "2016′da da gayrimenkul sektörünün başrol oyuncusu yine konut olacak. Şirketler geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2016′da da daha çok ortanın üstü ve üst gelir grubuna yönelik siteler inşa edecek. " dedi.

Seçim sonrası konut fiyatları zamlanacak mı?

Gayrimenkul sektöründe son birkaç aydır süre gelen durgunluğun genel seçimler sonrasında düzeleceğini ifade eden Birol Polat, seçim ertesi konut fiyatlarının zamlanacağını dile getirdi.

Birol Aydemir Konut satış istatistikleri Haberi

Birol Aydemir Konut satış istatistikleri


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Başkanı Birol Aydemir, TÜİK Konsey Salonu'nda, istatistiklerin hesaplamasında gerçekleştirdikleri değişiklikler hakkında basın toplantısı düzenledi.


Konut Satış İstatistiklerinde 2012 yılında önemli değişiklikler yaptıklarını ifade eden Aydemir, "Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile birlikte önemli değişiklikler gerçekleştr. Şubat ayından itibaren Konut Satış İstatistiklerini yabancılara satışı da kapsayacak şekilde aylık olarak yayınlayacağız.  2013 yılı içinde konut satışlarında gittiğimiz revizyonla, ipotekli satışları kapsam içine aldık. Daha önce sadece il merkezi ve merkez ilçelerdeki satışları alıyorduk. Artık onu tüm Türkiye'yi kapsayacak şekilde verdik. Bunlar konut satışlarında ciddi rakamsal değişiklikler getirdi" diye...