23 / 04 / 2024

Bisiklet istasyonları nerede

Bisiklet istasyonları nerede

Akıllı Bisikletlere 3 yeni istasyon daha yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi taralından hayata geçirilmesinin ardından Akıllı Bisikletler İzmitliler tarafından çok sevilen ve yoğun bir şekilde kullanılan uygulama haline geldi.

Havalar ısındı bisiklet satışları patladı! Peki en ucuz bisiklet nerede satılıyor? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarının artması ve yaz mevsiminin yaklaşmasıyla bisiklete olan  talepte artış yaşanıyor. Peki bisiklet fiyatları kaç TL? A101, Migros Carrefoursa 8 Nisan 2022 bisiklet fiyatları listesi...

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Bisiklet Yolları Yönetmeliği!

Bisiklet Yolları Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Plansız alanlar için yeni yapılacak imar planlarında ayrılmış bisiklet yollarına ve bisiklet park istasyonlarına yer verilmesi zorunlu hale getirildi.

Yeni imar planlarında bisiklet yolu zorunlu oldu!

Bisiklet Yolları Yönetmeliği'nde plansız alanlar için yeni yapılacak imar planlarında ayrılmış bisiklet yollarına ve bisiklet park istasyonlarına yer verilmesi zorunlu hale getirildi...

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

Gaziantep'e yeni bisiklet yolları geliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ulaşıma bir kolaylık daha getirdi. Belediye, kentin yoğun caddelerinin bulunduğu noktalara “bisiklet istasyonları ve bisiklet yolları” yaptı.

Şehir içi yollara bisiklet yönetmeliği!

ŞEHİR içi yollarda bisikletin ulaşım amacıyla kullanılmasını sağlamak, bisiklet yollan, bisiklet istasyonları ve bisiklet park yerlerinin planlanması, tasarlanması, yapılması ve işletilmesine ilişkin usul ve esaslar yönetmelikle düzenlendi.

Ulaşımda bisiklet devrimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için ulaşımda devrim niteliğinde bir ilke imza attı. Bakanlık, şehir içi yollarda bisiklet yolları, istasyonları ve park yerleri yaparak çevre kirliliğinin önüne geçecek.

Bisiklet yolları toplu taşımaya bağlanacak!

ŞEHİR içi yollarda bisikletin ulaşım amacıyla kullanılmasını sağlamak, bisiklet yolları, bisiklet istasyonları ve bisiklet park yerlerinin planlanması, tasarlanması, yapılması ve işletilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.

Şehir içi bisiklet yolları yapımı için yönetmelik yayınlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı şehir içi yollarda bisikletlerin ulaşım amacıyla kullanılmasını sağlamak, bisiklet yolları, bisiklet istasyonları ve bisiklet park yerlerinin planlanması, tasarlanması, yapılması ve işletilmesine ilişkin yönetmelik yayınladı.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri nerede?

İçerisinde amfi tiyatro,açık hava sineması, SPA merkezi ve bisiklet parkurları bulunan 5. Levent projesi 2017 yılında teslim edilecek. Peki Torunlar GYO 5. Levent Evleri nerede?

Manavgat'a bisiklet istasyonu kurulacak!

MANAVGAT Belediyesi, Alternatif Turizm Destekleme ve Kolay Erişilebilir Kent Projesi kapsamında, bisiklet kullanımını özendirmek amacıyla bisiklet istasyonları kuracak.

Kocaeli Akıllı Bisiklet İstasyonları bakıma alınıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilmesinin ardından da İzmitliler tarafından çok sevilen Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) ’in Akıllı Bisikletleri bakım ve onarıma alınmaya başlandı.

Bisiklet istasyonları nerede Haberi

Bisiklet istasyonları nerede

Taleple birlikte Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sisteminin (KOBİS) mevcut 12 istasyonuna 3 yeni Akıllı Bisiklet İstasyonu daha ekleniyor. Akıllı Bisikletler, Yıldız Konudan Sabancı Meslek Lisesi önü, Alikahya Merkez ve Kartepe İstasyon Mahallesi'nde de hizmet verecek. Altyapı çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen 3 yeni istasyonla birlikte Akıllı Bisikletler toplam 15 istasyonla hizmet verecek. 15 istasyonda 15:1 Akıllı Bisikletle hizrifet veren KOBÎS'in yaygınlaştırılması için çalışmalar sürdürülüyor. 


9 BİN 96 KİŞİ ÜYE OLDU 

Bugüne kadar 4 bin 42 kişi KOBİS üye kartıyla, 5 bin 54 kişi de Kent Karda olmak üzere toplamda 9 bin 96 kişi KOBİS sistemine üye oldu. Akıllı Bisikletler vatandaşlar tarafından 75 bin 986 kez kullanıldı. Akıllı Bisikletlerle İzmit'in her yerinde bisikletle ulaşan vatandaşlar hem ulaşımlarım sağlıyorlar hem de spor yapma imkanı buluyor....