26 / 04 / 2024

bisiklet yollarına destek

bisiklet yollarına destek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar çocuklar için en güzel karne hediyesi bisiklet, bisiklet yollarına 5 milyon liralık destek yapılacak dedi...

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Ev kadınlarına destek ödemesi veriliyor! PTT’den 1.400 lira alabilirsiniz!

Ev hanımları için devlet desteği ödemeleri 1.400 Türk Lirası’na kadar çıktı. Devlet dar gelirli kişiler için destek ödemelerine devam ederken ev hanımlarına da yardım ödeneklerinde bulunuyor. İşte detaylar...

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Chery, Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor!

Çin kökenli otomobil markası Chery, üç farklı modeli ile Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor. Peki Chery, ne zaman Türkiye pazarına giriş yapacak? Modelin özellikleri neler? Detaylar haberimizde...

Murat Kurum: Yüzlerce kilometre uzunlukta bisiklet yolları yapıyoruz!

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yüzlerce kilometre uzunlukta bisiklet yolları yaptıklarını söyledi.

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

Lüleburgaz modern bisiklet yollarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden Lüleburgaz Belediyesi uzun vadede kentin dört bir yanını saracak bisiklet yolları için düğmeye bastı.

Tunç Soyer'den Karşıyaka imar planları ve kentsel dönüşüm sorunlarına destek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka’daki imar plan değişiklikleri, kentsel dönüşüm, pazar yerlerinin yenileme çalışmaları, bisiklet yolları başta olmak üzere ilçenin sorunları ve devam eden projelere ilişkin konuştu.

bisiklet yollarına destek Haberi

bisiklet yollarına destek

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar güzel karne getiren öğrencilerin velilerine seslenerek “Eğer çocuğunuza karne hediyesi almak istiyorsanız en güzel hediye bisiklet olur” tavsiyesinde bulundu. Bakan Bayraktar “Çevreye duyarlı ve çevreyi kirletmeden yaşayacak bilinçli bir nesil yetiştirmek istiyorsak çevreci bir araç olan bisiklet kullanımını küçük yaştan itibaren kazandırmalıyız” dedi.


Bakanlık olarak belediyelerden gelen bisiklet yolu projelerine karşılıksız destek verdiklerini belirten Bakan Bayraktar “81 İlde Bisiklet Yolu Projesi'' çerçevesinde 81 ilden gelen 110 proje içerisinden, 30 belediyeye 5 milyon lira gönderileceğini söyledi. Bakanlık olarak hava kalitesinin artırılması, gürültünün azaltılması, trafiğin önlenmesi ve düşük karbon salınımı için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Bakan Bayraktar “Bisiklet yollarını başta trafiğin yoğun olduğu yerlere ve tüm ilçe belediyelerine kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

“Projelere her türlü desteği veriyoruz”


Ulaşım odaklı,...